Fans Jutta Leerdam vrezen voor gezondheid Jake Paul: 'Geniet er nog even van'

Show & Tel
Fans Jutta Leerdam vrezen voor gezondheid Jake Paul: 'Geniet er nog even van'
Show & Tel

Fans Jutta Leerdam vrezen voor gezondheid Jake Paul: 'Geniet er nog even van'

Fans Jutta Leerdam vrezen voor gezondheid Jake Paul: 'Geniet er nog even van'

Jutta Leerdam is momenteel in de USA om vakantie te vieren met haar Amerikaanse liefje Jake Paul, die het op 20 juli opneemt tegen bokslegende Iron Mike. Jake knokt wel vaker met pensionado's en weet meestal ongedeerd uit de ring te komen, maar dit keer vreest het publiek voor een andere afloop. "Geniet nog even van elkaar."

Jutta bombardeert haar Instagram met zoetsappige kiekjes van haar en Jake. Maar in plaats van enthousiaste reacties, regent het waarschuwingen van volgers. Zo zijn de fans van Jutta er heilig van overtuigd dat Jake Paul na 20 juli met één oor minder door het leven moet. Of nog erger.

Afgebeten oor

Zo is er een foto waarop Jutta en Jake staan te knuffelen voor een privéjet. Daarbij bedenkt een volger wat Jake zogenaamd aan Jutta vraagt op het moment van de foto: "Zou je nog van me houden als ik één oor had?" Hiermee refereert hij naar het iconische moment waarop Mike Tyson het oor van zijn opponent aan stukken scheurde. Een schoonmaker vond na afloop van het potje het afgebeten stuk kraakbeen terug, maar het was te laat om deze nog erop te naaien. Ook wanneer Jake zelf onder de foto reageert met: 'laten we de hele wereld afreizen', valt iemand hem aan: "Doe dat ja, voordat je oor eraf gebeten wordt."

'In een lijkenzak'

Er lijkt geen einde aan te komen. Ook onder andere vakantiefoto's wordt Jake geschoffeerd door Tyson-aanhang. "Nog even een laatste knuffel voordat Tyson een zakje botten van hem overlaat,'' schrijft iemand bij een kiekje. "Maak er het beste van. Hij gaat Tyson niet overleven,'' meldt nog een doemdenker. Een krankzinnige doet er nóg een schepje bovenop: "Jake gaat de wedstrijd verlaten in een lijkenzak of in het beste scenario in een rolstoel."

Vriendelijke Mike

Op veel support - op dat van Jutta en zijn moeder na- hoeft Paul dus niet te rekenen. Hoe de wedstrijd ook mag eindigen, het is goed om te weten dat Tyson buiten de ring eigenlijk een best vriendelijke knaap is. Zo poseerde hij eerder in een reclamecampagne van Evander Holyfield, de man wiens oor hij verpulverde tussen zijn kaken. Evander wilde namelijk zijn eigen barbequesaus op de markt brengen en kreeg Tyson zover om samen met hem de saus aan te prijzen. Mocht Jake dus worden toegetakeld, kan hij altijd nog rekenen op een commerciële samenwerking met Iron Mike na afloop. Wellicht voor die godvergeten energiedrank van 'm.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties