Feest: Jutta Leerdam nu écht bijna in haar nakie op Insta

Show & Tel
Feest: Jutta Leerdam nu écht bijna in haar nakie op Insta
Show & Tel

Feest: Jutta Leerdam nu écht bijna in haar nakie op Insta

Feest: Jutta Leerdam nu écht bijna in haar nakie op Insta

U kent het recept inmiddels: het schaatsseizoen is ten einde gekomen voor Jutta Leerdam, de zomer staat voor de deur, dus worden we op de sociaalmedia overspoelt met beelden vanuit verre oorden in skimpy bikinis's.

Bekijk de beelden van Jutta's zwempartijtje hieronder:

   

In 2022 verbrak Jutta Leerdam haar relatie met schaatser Koen Verweij. "Ik ben alleen maar beter geworden en ik ben heel gelukkig", vertelt Leerdam onlands. "Dat was toen wel anders. Ik had vorige zomer een moeilijke periode. Dat ik daar goed uitkwam en in de winter zo goed heb gereden, had ik absoluut niet verwacht."

Jutta Leerdams relatie

Door haar relatie met Jake Paul is Leerdam nog meer een publiek persoon geworden dan ze al was. Dat is niet iets wat ze opzoekt, dat is zo ontstaan, vindt de schaatsster. Beiden hebben miljoenen volgers op social media. "Dat brengt hij met zich mee en dat breng ik met me mee. Er is geen ontkomen aan. Het is niet mogelijk om niet in de media te zijn. We kunnen niet een privérelatie hebben. Die keuze hebben we nooit gehad."

Maar wie is die Jake Paul eigenlijk?

Jake Paul is een Amerikaanse professionele bokser die bekend werd met het plaatsen van video’s op Vine in september 2013 en had 5,3 miljoen volgers verzameld voordat de app werd stopgezet. Hij speelde Dirk Mann in de Disney Channel-serie Bizaardvark voor twee seizoenen.

Paul lanceerde zijn YouTube-kanaal in mei 2014 en heeft sindsdien een aanzienlijke aanhang opgebouwd. Als bokser begon Jake Paul in augustus 2018 met een wedstrijd tegen Deji Olatunji, die hij won via technische knock-out. Zijn professionele boksdebuut was tegen AnEsonGib in januari 2020. Hij heeft ook gevochten tegen en gewonnen van voormalig basketbalspeler Nate Robinson, voormalige MMA-vechters Ben Askren, Tyron Woodley (tweemaal), Anderson Silva en Nate Diaz, en professionele boksers Andre August en Ryan Bourland. In februari 2023 verloor Paul van Tommy Fury via een verdeelde beslissing in zijn eerste gevecht met een actieve professionele bokser. Over enkele maanden vecht hij tegen de dan 58-jarige Mike Tyson.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties