Sportexperts vrezen voor schaatscarrière Jutta Leerdam door relatie

Show & Tel
Sportexperts vrezen voor schaatscarrière Jutta Leerdam door relatie
© BSR Agency
Show & Tel

Sportexperts vrezen voor schaatscarrière Jutta Leerdam door relatie

Sportexperts vrezen voor schaatscarrière Jutta Leerdam door relatie
© BSR Agency

Jutta Leerdam is tot over haar oren verliefd op vriendlief Jake Paul. Dit is echter een controversiële Youtuber uit Amerika die wordt gelinkt aan oplichting, betrokken was bij plunderingen in Arizona en door twee vrouwen is beschuldigd van seksueel wangedrag. Sportkenners vrezen dat de relatie Jutta op lange termijn niet veel goeds kan brengen.

'Die gast is gek'

We zien meneer Paul ondertussen dagelijks verschijnen op de stories van Jutta: de twee benoemen elkaar in interviews, delen foto's en schrijven berichten over hoe zeer ze elkaar wel niet missen. De schaatster probeert momenteel dus ook haar nieuwe relatie te combineren met het heftige regime van professionele sporters. Voormalig schaatser Ben van der Burg vertelt in tijdschrift Story: 'Jutta breekt door alle barrières heen. Alles wat wij belachelijk vinden, doet zij. Ze ging met een privéjet naar die bokswedstrijd van haar vriend. Echt Amerikaans. Daarmee zet ze zichzelf lekker op de kaart. Ik vind Jutta een voorbeeld voor Nederland. Maar die relatie is echt niet voor eeuwig. Die gast is gek!’

Schaatsprestaties

De schaatster is de afgelopen tijd wel érg veel te vinden in de armen van haar loverboy. Heel Nederland houdt collectief zijn hart vast hoe dit invloed gaat hebben op de schaatsprestaties van Leerdam. Sportkenners zijn hierbij inbegrepen en vrezen dat de relatie Jutta gaat beïnvloeden op de schaatsbaan. De combinatie van constant de wereld over vliegen en uitjes maken met haar vriend gaan namelijk totáál niet hand in hand met het 'normale' regime van een topsporter: namelijk trainen, eten en slapen.

Zonde

Noa Vahle liet een paar weken geleden al weten helemaal niet warm te worden van de Amerikaanse YouTuber en zijn relatie met Jutta. 'Ik vind het echt verschrikkelijk', zei ze. 'We hebben het nu allemaal over Jutta als de vriendin van Jake Paul. Dat vind ik een beetje zonde, want het is een fantastische topsporter. En dit is ook meer entertainment dan boksen, vind ik'. Volgens haar verdwijnen Jutta en haar kwaliteiten in de schaduw van haar clowneske vechtersvriend.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties