Vriend Jutta Leerdam onder vuur wegens buitensporig drugsgebruik: 'Wandelend laboratorium'

Show & Tel
Vriend Jutta Leerdam onder vuur wegens buitensporig drugsgebruik: 'Wandelend laboratorium'
Show & Tel

Vriend Jutta Leerdam onder vuur wegens buitensporig drugsgebruik: 'Wandelend laboratorium'

Vriend Jutta Leerdam onder vuur wegens buitensporig drugsgebruik: 'Wandelend laboratorium'

Op 20 juli gaat Jake Paul een potje knokken tegen bokslegende Mike Tyson. Maar volgens Colby Covington, een Amerikaanse UFC-vechter die een bloedhekel heeft aan het vriendje van Jutta Leerdam, gebruikt hij doping en zou het daarom een oneerlijke partij zijn. Dit meldt hij in zijn podcast, de SOScast. "Jake Paul wordt helemaal volgespoten."

Afbreuk aan reputatie

Covington gaat tien minuten lang compleet tekeer over platgespoten Paul en zijn opkomende partij tegen Tyson. Op 20 juli zullen ze, live op Netflix, aan het publiek bewijzen wat ze waard zijn. Colby staat echter niet achter het event. "Dit doet afbreuk aan de reputatie van Tyson. Er komt even een Youtuber aan en die slaat de 'baddest' -in positieve zin - bokser op aarde neer."

Hij begrijpt dat YouTubers de bokswereld ingaan, maar zijn hun gevechten complete 'freak shows'. "Die Youtubers brengen aandacht en geld naar een dode sport", doelt Covington op het boksen. "Dat snap ik wel en ik geef ze groot gelijk. Maar het zijn geen competitieve gevechten. Alle gevechten die Paul gedaan heeft, zijn nep." Colby vervolgt: "Ik ben er heilig van overtuigd dat alle gevechten van Jake Paul gefixt zijn. Allemaal voor geld en entertainment. Hij denkt stoer te zijn, maar hij vecht alleen maar tegen mannen die in de 40 zijn. Of nu zelfs tegen de 60 lopen, zoals met Tyson."

Wandelend laboratorium

Iedereen kan volgens Covington zien dat Jake Paul dat ook nog eens doping en drugs gebruikt. "Hij doet alle doping die er maar is", beweert hij. "Hij is een wandelend laboratorium. Ze spuiten hem en zijn broer Logan Paul (worstelaar bij de WWE, red.) helemaal vol. Hij zit vol met alle chemicaliën die de mens ook maar kent."

Foute afloop

Hij is daarom bang dat het fout gaat aflopen voor Mike, ondanks de recent verschenen trainingsbeelden van de overduidelijk fitte senior. "Het gaat slecht eindigen. Paul slaat Tyson binnen twee minuten knock-out. Zo niet, dan doet hij dat alleen maar om het gevecht langer te laten duren, om de freak show competitief te laten lijken. Tyson zou niet meer moeten vechten op deze leeftijd. Het is levensgevaarlijk. Zijn hart kan ontploffen door de inspanning of hij krijgt een klap op zijn hoofd en krijgt dan een hersenbloeding. Dit gevecht zou niet mogen doorgaan."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties