Vriend Jutta Leerdam ontkent cokegebruik: 'Ik ben gewoon zweterig'

Show & Tel
Vriend Jutta Leerdam ontkent cokegebruik: 'Ik ben gewoon zweterig'
Show & Tel

Vriend Jutta Leerdam ontkent cokegebruik: 'Ik ben gewoon zweterig'

Vriend Jutta Leerdam ontkent cokegebruik: 'Ik ben gewoon zweterig'

Internetbokser Jake Paul heeft recentelijk beschuldigingen ontkend dat hij cocaïne gebruikte in de ring na de bokswedstrijd van zijn broer Logan. In zijn nieuwste YouTube-video weerlegt hij deze beweringen met een flinke dosis humor.

Spot drijven met beschuldigingen

In de video maakt Jake grappen over de beschuldigingen door zichzelf te omringen met blikjes Coca-Cola en een wit poeder in de lucht te gooien, als knipoog naar LeBron James. Hij vraagt zijn vrienden gekscherend of ze wat 'Coke' willen, terwijl hij doet alsof hij onder invloed is. Maar al snel wordt hij serieus en legt uit dat zijn gebaar (beelden) gewoon het gevolg was van het feit dat hij een zweterig persoon is.

Verdediging door Jutta Leerdam

Jutta Leerdam, de vriendin van Jake, verdedigt hem door te stellen dat ze uit de eerste hand heeft gezien hoe serieus hij voor zijn lichaam zorgt. Ze roept critici op om te stoppen met het creëren van een vals beeld van hem.

Snif snif

De geruchten over drugsgebruik ontstonden nadat Jake op camera werd gezien terwijl hij aan zijn neus zat, achter zijn broer staand. Velen beschuldigden hem op sociale media ervan cocaïne te snuiven. Jake weerlegt deze beweringen echter en benadrukt dat het gewoon kwam door zijn zweterige neus. "Dit is het ding, ik ga vechten in de ring om mijn broer te redden," voegde Paul toe. "Veertig volwassen mannen om me heen, iedereen hijgt en puft, ik schreeuw, 'Je mazzel dat ik je niet heb vermoord.' en ik ben letterlijk doorweekt van het zweet", zei Paul.

Luchtig

Om zijn onschuld te bewijzen, gebruikt Jake humor. Door zichzelf gekscherend te omringen met blikjes Coca-Cola en te doen alsof hij wit poeder rondstrooit, maakt hij effectief de beschuldigingen belachelijk.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties