WTF: Jake Paul gaat ervan door met familielid Jutta Leerdam

Show & Tel
WTF: Jake Paul gaat ervan door met familielid Jutta Leerdam
Show & Tel

WTF: Jake Paul gaat ervan door met familielid Jutta Leerdam

WTF: Jake Paul gaat ervan door met familielid Jutta Leerdam

Youtuber en kickbokser Jake Paul is weer in het land om zijn blonde ijsgodin te bezoeken. Jutta Leerdam neemt hem op sleeptouw door Nederland en trakteert hem op een flinke dosis 'cultoer'. Zo mocht de Amerikaan zich voorover de bakplaat buigen in de befaamde poffertjeskraam in Laren en zijn ze gaan suppen op een lokaal meer. Als kers op de taart mag meneer ook aansluiten op een familiefeest. Maar of dat zo verstandig is...

Badboy Jake heeft een flinke waslijst aan vriendinnen afgewerkt. Zo moest een drietal influencers eraan geloven en pakte de gulzigaard hier en daar ook nog een modelletje mee. Een leuke prestatie, maar nu heeft hij eindelijk écht 'n grote vangst: atlete Jutta Leerdam. Maar is het dan eindelijk genoeg voor de onbeheerste mokkelmagneet?

Jake kan handen niet thuishouden

Op een video is te zien hoe Jake Paul zich uitstekend vermaakt tijdens een familieaangelegenheid bij Jutta Leerdam. De ringvechter kan schijnbaar zijn handen niet thuishouden en vergrijpt zich meteen aan het meest weerloze familielid van de schaatster. Oma Leerdam wordt eens flink door elkaar gerammeld.

Oma heeft de beste avond

"Wanneer je vriendje ervoor zorgt dat je oma de beste avond heeft tijdens je feestje,'' schrijft Jutta bij de beelden. Oma ziet er voornamelijk erg verward uit. Mogelijk is grootmoe onder de indruk door de aanwezigheid van de superster, of ze is alvast aan het bedenken hoe ze dit thuis gaat uitleggen aan haar vent.

Bekijk de beelden van de dansende pensionado en Jake hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties