Migos-rapper Takeoff doodgeschoten in Houston

| door P. Kemper

Takeoff, één van de drie rappers van Migos, is vandaag op 28-jarige leeftijd omgekomen bij een schietpartij in Houston. Er zou onenigheid zijn geweest tijdens een dobbelspelletje. Het is al de zoveelste rapper die wordt doodgeschoten in Amerika.

Kirshnik Khari Ball, de echte naam van Takeoff, was gisteravond op een feestje samen met Quavo. Vlak daarna deden beide rappers mee aan een dobbelspel. Daar ontstond uiteindelijk een woordenwisseling wat even later uitbrak tot een schietpartij. Takeoff zou in het hoofd zijn geschoten en ter plaatste al zijn overleden. Twee andere raakten gewond, Quavo bleef ongedeerd.

Heftige beelden

Op Twitter meldden mensen al eerder dat Takeoff voor hun neus werd neergeschoten. Later zijn er zelfs video's verspreid waarin je de rapper roerloos tussen zijn bloed op de grond ziet liggen. Te zien is dat Quavo hem nog probeert te helpen, maar tevergeefs. De rapper kan niet geloven wat hij heeft meegemaakt en schreeuwde het uit.

Migos

Takeoff maakte onderdeel uit van de hiphopgroep Migos. Samen met zijn oom Quavo en neef Offset hadden zij populaire rapnummers uitgebracht zoals Bad and Boujee, Stir Fly en Walk It Talk It. De groep ging eerder dit jaar uit elkaar vanwege een meningsverschil met Offset. Vorige maand brachten Takeoff en Quavo nog een album uit als duo.

Lees ook

Lees het artikel op de mobiele website

Net binnen

Bekijk meer artikelen