Internet gaat he-le-maal los op Anouk na racistische uitspraak richting Ronnie Flex

Show & Tel
Internet gaat he-le-maal los op Anouk na racistische uitspraak richting Ronnie Flex
Show & Tel

Internet gaat he-le-maal los op Anouk na racistische uitspraak richting Ronnie Flex

Internet gaat he-le-maal los op Anouk na racistische uitspraak richting Ronnie Flex

Anouk weet wederom het internet op stelten te zetten met ondoordachte uitspraken. Zaterdag haalde ze genadeloos hard uit naar rapper Ronnie Flex. De man in kwestie heeft een disstrack gedropt, waarin hij refereert naar de zangeres. "Je bent een hele bitch n****, waarom lijk je op Anouk? Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed." Deze tekst kon Anouk klaarblijkelijk niet waarderen.

Ze deelt het fragment uit het nummer op haar Instagram, waar ze zelf nog een fragment achter monteert waarin Ronnie zegt te willen samenwerken met haar. Haar bijschrift luidt: "Crying over spilled milk. Happy Kingsday little crying broke b*tch ni***h. Greetings from your old happy rich bitch n***h." (Huilen om gemiste kansen. Fijne Koningsdag kleine, huilende, blutte bitch n*****. Groeten van een oude, blije, rijke bitch n*****.)

Grote commotie om n-woord

Uit oudere screenshots van haar Instagrambericht blijkt dat Anouk het n-woord gebruikte, maar dat lijkt ze nu te hebben aangepast. Ook heeft Anouk de optie om een reactie achter te laten uitgeschakeld. FunX schrijft dat er vlak na het verschijnen van haar bericht enorm veel commotie is ontstaan op sociale media, omdat zij als blanke vrouw het n-woord in de mond neemt. Een zeer beladen term.

Ronnie reageert

Inmiddels heeft ook Ronnie gereageerd op de sneer van de Haagse zure bom. In zijn Instagram Story schrijft hij het volgende: "Dayum dawg, het was niet eens naar jou." Vermoedelijk diste hij niet per se de zangeres, maar refereerde hij met 'panty vol met bloed' naar de vreemde maandstonden-post waarmee Anouk eerder het web shockeerde.

Disstrack

In januari verloor Ronnie Flex een rechtszaak tegen zijn voormalig label Top Noth, waarna hij een protestactie startte. Hij is van mening dat hij te weinig geld heeft verdiend aan zijn muziek. Daarom haalt de rapper uit naar het label met het nummer 'Pincode gekraakt', waarin hij onder andere rapt: "Je bent een hele bitch n**** waarom lijk je op Anouk? Deze tijden van de maand zit je panty vol met bloed.”

Beluister hieronder het fragment:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties