Chantal Janzen

Chantal Janzen is een bekende Nederlandse televisiepersoonlijkheid, actrice en musicalster. Ze is geboren op 15 februari 1979 in Tegelen, Limburg. Inmiddels heeft ze al veel successen op haar naam staan en is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse entertainmentindustrie.

Wat heeft Chantal Janzen allemaal gedaan

Janzen begon haar carrière als musicalactrice en speelde onder andere in de producties Tarzan, Beauty and the Beast en Wicked. Haar talent bleef niet onopgemerkt en ze werd gevraagd om te presenteren voor televisieprogramma’s zoals ‘Idols’ en ‘The Voice of Holland’. Sindsdien heeft ze zich ontwikkeld tot een veelzijdige entertainer die zowel kan acteren als presenteren.

Eurovisie Songfestival

Eén van Janzens grootste successen was haar rol als presentatrice van het Eurovisie Songfestival in 2021, samen met Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager. Het evenement werd door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en Janzen ontving veel lof voor haar presentatievaardigheden.

Janzen staat bekend om haar humoristische persoonlijkheid en wordt vaak gezien als een rolmodel voor jonge vrouwen. Ze zet zich in voor verschillende goede doelen, waaronder het Jeugdfonds Sport & Cultuur en Stichting Vluchteling.