B&B Vol Liefde

KomB&B vol liefde is een populaire realityserie waarin Nederlandse B&B-eigenaren op zoek gaan naar de liefde van hun leven. De show is een mix van romantiek, avontuur en de dagelijkse uitdagingen van het runnen van een bed & breakfast. 

Achtergrond van de show

B&B vol liefde werd voor het eerst uitgezonden in 2021 en heeft sindsdien een trouwe kijkersbasis opgebouwd. De show volgt zes alleenstaande B&B-eigenaren die verspreid over Europa op zoek zijn naar hun levenspartner. De vraag is welke Nederlandse partner de uitdaging aandurft om over de grens te kijken en het avontuur met de B & B-eigenaren aan te gaan. De serie wordt uitgezonden op RTL en heeft een gemiddelde beoordeling van 7.0 op IMDb.

Hoogtepunten van B & B vol liefde

B&B vol liefde is niet alleen een datingprogramma, maar biedt ook een kijkje in het leven van B & B-eigenaren. De show belicht de uitdagingen en vreugden van het runnen van een B & B, terwijl de eigenaren ook proberen een romantische connectie te vinden. De show heeft veel memorabele momenten gehad, van romantische dates tot emotionele gesprekken. Een van de hoogtepunten van de show is de aflevering 'Love Bites', waarin de deelnemers Loes en José terugblikken op hun verblijf bij Leendert en onthullen of ze inmiddels de liefde hebben gevonden.

Wie uit B&B Vol Liefde is nog bij elkaar?

  1. Astrid en Harm Jan: Dit koppel heeft aangekondigd dat ze dit najaar gaan trouwen. Ze zijn een van de succesverhalen van het programma.
  2. Martijn en Fenna: Er zijn geen berichten dat dit koppel uit elkaar is gegaan, dus het is veilig om aan te nemen dat ze nog steeds samen zijn.

B&B Vol Liefde terugkijken: NLZIET en Videoland

Het populaire televisieprogramma heeft dagelijks veel kijkers aan de buis gekluisterd. Maar wat als je een aflevering hebt gemist of de serie op je eigen tempo wilt bekijken? Geen zorgen, er zijn verschillende manieren om B&B vol liefde terug te kijken.

Een van de meest handige opties is NLZIET. Dit is een streamingdienst waar je een breed scala aan Nederlandse televisieprogramma's kunt bekijken, waaronder B&B vol liefde. Het grote voordeel van NLZIET is dat je alle afleveringen zonder reclame kunt terugkijken. Zo kun je ongestoord genieten van je favoriete programma. Daarnaast is B&B vol liefde ook beschikbaar op Videoland. Videoland is een streamingdienst met een uitgebreid aanbod aan films, series en realityshows. Hier kun je de volledige afleveringen van B&B vol liefde bekijken.

Er zijn ook andere websites zoals uitzendinggemist.net en gemistgemist.nl waar je gemiste afleveringen van verschillende programma's kunt terugkijken, waaronder B&B vol liefde. Het is goed om te weten dat voor zowel NLZIET als Videoland een abonnement nodig is. Beide diensten bieden echter een proefperiode aan, zodat je ze kunt uitproberen voordat je besluit een abonnement te nemen.