Familie Gillis: Massa is Kassa

Familie Gillis: Massa is Kassa is een realityserie op SBS6 die de dagelijkse gang van zaken volgt van de familie Gillis, eigenaren van de Oostappen Groep. Het vakantiepark heeft meerdere vestigingen in Nederland en België en wordt geleid door Peter Gillis, de oprichter en eigenaar. Peter staat bekend om zijn directheid en uitgesproken mening, maar ook om zijn harde werkersmentaliteit gecombineerd met een warm hart voor zijn familie.

Dochter Inge en zonen Ruud en Mark werken allemaal mee in het familiebedrijf. Door slim te ondernemen heeft Peter een succesvol bedrijf opgebouwd en Massa is Kassa laat zien hoe hij dit motto toepast in zijn bedrijfsvoering. 

Nieuw seizoen (10) Massa is Kassa

Peter Gillis liet onlangs weten dat het nieuwe seizoen van Massa is Kassa (nummer 10) op maandag 23 mei begint. Zijn ex-vriendin Nicol Kremers zal niet te zien zijn in het nieuwe seizoen. In februari werd namelijk bekend dat Peter en Nicol een punt hadden gezet achter hun veelbewogen relatie. Ze lieten toen weten als vrienden uit elkaar te zijn gegaan, later verklaarde Nicol dat Peter haar "met niets heeft achtergelaten". 

Voice over Massa is Kassa

De voice-over van de realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa wordt gedaan door de Brabantse acteur Frank Lammers, een bekende van Peter Gillis. Lammers steekt daarom vaak de draak met Peter en zijn manier van handelen. Voor de opnames van de Netflix-serie Undercover, waarin Lammers een Brabantse drugsbaron speelt, werd gebruik gemaakt van een van Peters parken.

Kijkcijfers Massa is Kassa

Het realityprogramma is een ware hit voor Talpa-zender SBS6. Naar een uitzending kijken gemiddeld tussen 700.000 en 800.000 kijkers (online views achteraf niet meegerekend). 

Waar kun je Massa is Kassa terugkijken?

Alle afleveringen van SBS6-serie Massa is Kassa zijn online terug te kijken via KIJK.nl en rumag.nl. Ook zet SBS geregeld afleveringen en fragmenten online op hun YouTube-kanaal.

Gerucht: stopt Massa is Kassa?

Na de break met Nicol Kremers en verschillende juridische conflicten deed het gerucht de ronde dat Massa is Kassa van de buis zou worden gehaald. Niets is echter minder waar. Peter Gillis heeft een nieuw contract getekend bij mediatycoon John de Mol en blijft voorlopig nog even doorgaan met de show.