André Hazes

Andre Hazes jr. is een Nederlandse volkszanger die wel/niet/wel een relatie heeft met Monique Westenberg. André Hazes kwam in 2022 na een radiostilte van meer dan een jaar terug op het toneel om een documentaire (Videoland) en concertreeks aan te kondigen. 

Andre Hazes leeftijd

André Hazes is geboren op  21 januari 1994 in Woerden. Hij is 28 jaar. Hij is de zoon van de overleden volkszanger André Hazes (André Hazes sr). Hij is de jongste zoon van de beroemde Nederlandse volkszanger André Hazes Sr. en Rachel Hazes-van Galen. Na het overlijden van zijn vader in 2004, gaf André, toen 10 jaar oud, een indrukwekkende toespraak tijdens de afscheidsceremonie in de Johan Cruijff ArenA.

De volkszanger heeft een speciale plek in de harten van vele Nederlanders. Van 'Leef' tot 'Een Beetje Verliefd', zijn nummers zijn niet alleen hits op de radio, maar ook vaste prik op feesten en partijen. Zijn muziek, die vaak gaat over het leven, liefde en leed, spreekt een breed publiek aan. Dit maakt hem niet alleen geliefd bij zijn fans, maar ook een gewilde artiest voor optredens op diverse evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een groot openbaar evenement, André Hazes weet met zijn optredens een unieke sfeer te creëren.

Loopbaan

André's carrière begon in 2007 met het RTL-programma 'In duet met Hazes', waarin hij samen met zijn overleden vader een liedje zong. Dit nummer, 'Bedankt mijn vriend', werd een nummer 1-hit in Nederland. André speelde ook in de kindermusical 'Kruistocht in Spijkerbroek' en had een gastrol in de serie 'Onderweg naar Morgen'. Samen met zijn zus Roxeanne Hazes bracht hij twee albums uit, die beide in de top 20 van de Nederlandse albumlijst belandden.

In 2013 was André jurylid in het programma 'Bloed, zweet & tranen'. Hij speelde een belangrijke rol in de jaarlijkse 'Holland Zingt Hazes'-concerten, een eerbetoon aan zijn vader. André was ook gastartiest bij concerten van De Toppers en bracht in 2016 zijn album 'Leef' uit, dat uiteindelijk een hit werd.

Wat kost het om André Hazes te boeken?

De vraag die op ieders lippen brandt: wat kost het om een icoon als André Hazes op je feestje te hebben? Het antwoord is niet eenduidig, want verschillende factoren spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Over het algemeen hangt de kostprijs af van de duur van het optreden, de locatie en de specifieke wensen van de organisator. Voor een optreden van André Hazes moet je rekenen op een bedrag dat kan variëren. Dit is echter een schatting en de werkelijke prijs kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van de genoemde factoren. Het is belangrijk om te benadrukken dat deze prijs niet alleen de performance van André zelf omvat, maar ook de kosten voor techniek, zoals geluidsapparatuur en licht, en de reiskosten.

Boekingsproces en beschikbaarheid

Het boeken van André Hazes voor een evenement is een proces dat enige planning vereist. Allereerst is het belangrijk om te weten dat zijn agenda vaak ver van tevoren gevuld is. Vroeg boeken is dus de boodschap. Het proces begint meestal met een aanvraag bij een boekingskantoor of direct bij het management van André Hazes. Zij zullen de beschikbaarheid controleren en een offerte opstellen op basis van de specifieke wensen en eisen voor het evenement. Het is aan te raden om duidelijk te communiceren over wat je verwacht van het optreden, inclusief de duur, locatie en eventuele speciale verzoeken. Na het akkoord op de offerte en de bijbehorende voorwaarden, wordt alles in gang gezet om André Hazes op jouw evenement te laten schitteren.

Wanneer je André Hazes boekt, betaal je niet alleen voor zijn tijd op het podium. De prijs omvat een aantal essentiële elementen die nodig zijn voor een succesvol optreden. Ten eerste zijn de kosten voor de technische ondersteuning, zoals geluids- en lichtapparatuur, inbegrepen. Dit zorgt ervoor dat het optreden van de hoogste kwaliteit is, zowel visueel als qua geluid. Daarnaast zijn reiskosten voor André en zijn team ook opgenomen in de prijs. Afhankelijk van de locatie en de duur van het evenement kunnen er extra kosten zijn voor accommodatie of speciale verzoeken. Het is belangrijk om dit vooraf duidelijk te krijgen om verrassingen te voorkomen.

Artiestennamen

In 2014 veranderde André zijn artiestennaam van Dré Hazes junior naar André Hazes junior. Sinds 2016 staat hij bekend als André Hazes.

Privéleven

André had van 2014 tot 2021 een relatie met Monique Westenberg, waaruit in 2016 een zoon werd geboren. Zijn neef Djarno Hofland werkt als zijn tourmanager.

Discografie

André heeft meerdere albums uitgebracht, waaronder 'Van jou, voor jou' (met Roxeanne Hazes), 'Leef', 'Wijzer', 'Anders', en 'Thuis'. Deze albums hebben verschillende hitlijsten bereikt en sommige hebben gouden status behaald.