Maak kennis met Noa Vahle, de absolute ster van Vandaag Inside

Achtergrond
Maak kennis met Noa Vahle, de absolute ster van Vandaag Inside
Achtergrond

Maak kennis met Noa Vahle, de absolute ster van Vandaag Inside

Maak kennis met Noa Vahle, de absolute ster van Vandaag Inside

Wie geregeld naar Vandaag Inside kijkt zal het al zijn opgevallen: de VI-reporter die vanuit Qatar verslag doet is een bijzonder getalenteerde jongedame. Tijd voor een nadere kennismaking met Noa Vahle, de ster van het WK.

Wie is Noa Vahle?

Iedereen zal bij Noa Vahle meteen beginnen over het feit dat ze de dochter is van Linda de Mol, maar als je voor de camera staat moet je het toch echt zelf doen. En dat is precies wat ze doet: op een geheel eigen manier en met een glimlach de kijker informeren. Ze begon haar carrière bij BNNVARA als producent, deed vervolgens wat als sidekick bij 3FM en klom zo door naar HLF8 en Vandaag Inside. Eerst als redacteur, nu als presentator.

OneLove-band

Terwijl de spelers van het Nederlands Elftal de OneLove-band niet meer konden dragen, omdat de FIFA er meteen een gele kaart voor zou trekken, besloot Noa Vahle de armband tijdens het presenteren wél te te tonen. Iets dat haar veel lof op social media opleverde. Zelf zei ze: "Ik snap wel dat er discussie is vanwege het feit dat zij uitspraken hebben gedaan over het zijn van vrouw. Ik denk dan: als ze zo'n hekel hebben aan vrouwen ga ik juist. En dan ga ik daar wel mijn werk doen en dan ga ik dat op de best mogelijke manier doen."

Heeft Noa Vahle een vriend?

Voor de vrijgezelle jongens onder ons: helaas, ze is al bezet. Onlangs postte ze een foto van haar vlam Tim de Wild op Instagram met de tekst 'en toen was jij daar’. De twee zijn sinds juni bij elkaar.

What's next voor Noa Vahle? 

Naast de presenteerklus in Qatar gaat ze voor Viaplay ook aan de slag als presentator bij hockey. De streamingdienst laat op zaterdag de hockeyhoofdklasse zien, die door Noa Vahle en Anne-Greet Haars van commentaar zal worden voorzien. Kortom, daar gaan we nog veel van horen!

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties