Peter Gillis

Vakantie-ondernemer Peter Gillis is eigenaar van een groot aantal vakantieparken in Nederland. Hij werd bekend door de serie 'Massa is Kassa' waarin hij te pas en te onpas tegen medewerkers begint te foeteren. Hij had tot voor kort een relatie met Nicol Kremers, maar na vier jaar was de koek op.

Peter Gillis: Massa is Kassa

Het programma Massa is Kassa zorgt geregeld voor veel commotie onder kijkers en critici. Zo werd er veel geklaagd over het wansmakelijke gedrag van Peter Gillis en zijn familieleden. Ook waren er vragen over hoe het mogelijk was dat iemand die veroordeeld was voor belastingfraude zo openlijk pronkte met zijn rijkdom. Ondanks alle negatieve publiciteit bleef 'Familie Gillis: Massa is kassa' een enorm succes. Het programma trekt wekelijks honderdduizenden kijkers en leverde Peter Gillis nog meer bekendheid én geld op. Gemiddeld kijken er zo'n 600.000 mensen naar de afleveringen. 

Wie is de vriendin van Peter Gillis

In het tiende seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa stelde Peter zijn nieuwe vriendin aan Nederland voor: de Brabantse ondernemer Wendy van Hout. Ze heeft vijf kinderen en een webshop in dameskleding. Een echte ondernemer die niet uit is op het Gillis-vermogen, zo omschrijft Peter haar. 

Hoe rijk is Peter Gillis?

Dat hij goed in de slappe was zit is geen geheim. Die 'bolle', zoals hij in zijn eigen realityserie vaak wordt genoemd, loopt er immers ook graag meet te koop. Het vermogen van Peter Gillis wordt dankzij de vakantieparkenhandel (Oostappen Parken) geschat op 85 miljoen euro. Lees hier meer over Peters geldzaken.

Het beroemde loopje

Peter staat ook bekend om zijn opmerkelijke manier van lopen. Eén hand in de broekzak en de ander wild swingend langs het lichaam. Iets dat mogelijk wordt veroorzaakt door zijn overtollige kilo's. 

Strijd met de kilo's

Peter kampt al jaren met overgewicht, maar na zijn break-up met Nicolleke heeft hij serieus werk van zijn gezondheid gemaakt. Hij laat de worstenbroodjes wat vaker staan en is al meer dan twintig kilo afgevallen.