Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is de meest succesvolle kickbokser van Nederland. In 2015 nam hij de titel over van Daniel Ghita, sindsdien heeft hij de titel niet meer uit handen gegeven. De 1,96 meter lange beuker speelt eveneens de hoofdrol The Black Lotus. Hij werd geboren op 1 april 1989 in Bergen op Zoom. Verhoeven begon op jonge leeftijd met kickboksen, en won al snel verschillende titels en toernooien.

Gevecht Rico Verhoeven

In 2015 won Verhoeven de Glory World Series-titel in het zwaargewicht, en sindsdien is hij één van de meest dominante en succesvolle kickboksers ter wereld. Hij heeft zijn titel meerdere malen verdedigd en heeft ook gewonnen in andere grote organisaties, zoals Kunlun Fight en It's Showtime. Rico Verhoeven's volgende gevecht zou tegen Antonio Plazibat zijn, maar dit is uitgesteld vanwege een blessure van Verhoeven. Het gevecht is nu gepland voor het voorjaar van 2023, met maart als richtdatum tijdens Glory Collision 5.

Acteerwerk

Naast zijn succes in het kickboksen, is Verhoeven ook actief als acteur. Hij maakte zijn acteerdebuut in 2015 in de film "Stratton", en heeft sindsdien in verschillende films en televisieseries gespeeld. In 2022 kwam actiefilm The Black Lotus uit, waarin hij de hoofdrol speelt.

Rico Verhoeven's indrukwekkende record

Rico Verhoeven heeft een indrukwekkend record in de kickbokswereld. Hij heeft 60 overwinningen op zijn naam staan, waarvan 20 door knock-out. Hij heeft slechts 10 verliezen geleden, waarvan 2 door knock-out. Zijn Glory Record is 21-1-0 met 9 knock-outs.

Wie is de vriendin van Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven was 13 jaar samen met zijn partner Jacky Duchenne, maar ze hebben besloten om uit elkaar te gaan. Na zijn breuk met Jacky, werd Rico gelinkt aan bekende vrouwen als Yolanthe Cabau van Kasbergen en Gaby Blaaser. Echter, zijn huidige vriendin is Naomy van Beem, een personal trainer.

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Heeft Rico Verhoeven zijn oog verloren? Nee, Rico Verhoeven heeft zijn oog niet verloren. Hij heeft echter wel een ernstige verwonding opgelopen tijdens een gevecht, waarbij hij een diepe snee onder zijn oog opliep. Ondanks deze verwonding zette hij het gevecht voort.

 Is Rico Verhoeven nog steeds kampioen? Ja, Rico Verhoeven is nog steeds de huidige zwaargewicht kampioen in Glory Kickboxing. Hij heeft ook interesse getoond in een bokswedstrijd tegen Francis Ngannou.

Hoe vaak heeft Rico Verhoeven verloren? Rico Verhoeven heeft in totaal 10 keer verloren in zijn professionele carrière. Ondanks deze verliezen, heeft hij een indrukwekkende staat van dienst en blijft hij een dominante kracht in de kickbokswereld.