Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is de meest succesvolle kickbokser van Nederland. In 2015 nam hij de titel over van Daniel Ghita, sindsdien heeft hij de titel niet meer uit handen gegeven. Rico speelt eveneens de hoofdrol The Black Lotus. Hij werd geboren op 1 april 1989 in Bergeijk, en groeide op in het dorp Oirschot. Verhoeven begon op jonge leeftijd met kickboksen, en won al snel verschillende titels en toernooien.

Gevecht Rico Verhoeven

In 2011 won Verhoeven de Glory World Series-titel in het zwaargewicht, en sindsdien is hij één van de meest dominante en succesvolle kickboksers ter wereld. Hij heeft zijn titel meerdere malen verdedigd en heeft ook gewonnen in andere grote organisaties, zoals Kunlun Fight en It's Showtime.

Naast zijn succes in het kickboksen, is Verhoeven ook actief als acteur. Hij maakte zijn acteerdebuut in 2015 in de film "Stratton", en heeft sindsdien in verschillende films en televisieseries gespeeld. Verhoeven is ook bekend om zijn liefdadigheidswerk, en is ambassadeur van het Rode Kruis en andere goede doelen.

In de loop der jaren is Verhoeven uitgegroeid tot een bekende en gerespecteerde figuur in de wereld van kickboksen en acteren. Hij blijft zich ontwikkelen en streeft naar nog meer successen in zowel zijn sportieve als acteercarrière.

Rico Verhoeven lengte

Rico Verhoeven is 1,96 meter lang