Politie reageert op vernieling graf Gillis

Show & Tel
Politie reageert op vernieling graf Gillis
ANP
Show & Tel

Politie reageert op vernieling graf Gillis

Politie reageert op vernieling graf Gillis
ANP

De politie Oost-Brabant weerspreekt dat er al een verdachte op het oog zou zijn in het onderzoek naar de vernieling van het graf van de ouders van realityster Peter Gillis. Dat meldt een woordvoerder van de politie maandag aan het ANP. Gillis zei eerder dat er al een verdachte in beeld zou zijn.

Details

"Dit is geen onderzoek dat in een dag is afgerond", stelt een woordvoerder van de politie. "Dit gaat zeker een paar dagen duren." Nadere details over het rechercheonderzoek worden niet gedeeld.

Aangifte van vernieling: STOP TV

Gillis deed zaterdag aangifte van de vernieling van het graf in Ommel. De ondernemer, bekend van de realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa, meldde via Instagram dat het graf van zijn ouders is geschonden. Op een foto van het graf is te zien dat er op de steen 'STOP TV' is geschreven.

Vaasje vernield

Volgens Gillis zou er ook een Delftsblauwe vaas met vele tientallen rozen zijn ontvreemd. Omwonenden van de begraafplaats brachten Gillis op de hoogte van de vernielingen. Zij zouden de politie volgens Gillis een signalement van de mogelijke dader hebben gegeven.

 

Foto: het vernielde graf van Peters moeder

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties