Glennis Grace

 Glennis Grace is een Nederlandse zangeres die beroemd werd nadat ze in 2011 verscheen in het vijfde seizoen van Holland's Got Talent. Sindsdien heeft ze verschillende albums en singles uitgebracht, waarvan vele de hitlijsten in Nederland hebben gehaald. De laatste jaren kreeg Grace ook buiten Nederland erkenning, mede dankzij haar optredens in The Voice UK en America's Got Talent: The Champions.

Er is iets aan de stem van Glennis Grace dat gewoonweg boeiend is. Ze heeft een manier om je naar binnen te trekken en je het gevoel te geven dat je de enige persoon op de wereld bent. Haar stem is zacht en soulvol, met slechts een vleugje rasperigheid die haar een extra beetje karakter geeft. Als ze zingt, giet ze haar hart en ziel in elke noot, en dat is te merken.

Veelzijdige zangeres

Een van de dingen die Glennis Grace zo bijzonder maakt is haar veelzijdigheid als zangeres. Ze voelt zich net zo op haar gemak bij het zingen van soulvolle ballads als bij het zingen van uptempo popsongs. Welk genre ze ook zingt, ze brengt altijd haar eigen unieke stijl in elk optreden.

Glennis Grace Jinek

Op 18 oktober zat Glennis Grace bij Jinek om te vertellen over het Jumbo-incident