André Hazes wordt een week lang opgesloten

Nieuws
André Hazes wordt een week lang opgesloten
Nieuws

André Hazes wordt een week lang opgesloten

André Hazes wordt een week lang opgesloten

Het mag dan misschien rommelen in de familie Hazes, André junior is gewoon weer aan het doen wat hij het liefst doet: muziek maken.

André heeft recent afscheid genomen van zijn oude schrijversteam met Bram Koning en is met vers talent de studio ingedoken. Ook de muziekstijl lijkt te wijzigen bij Dré, want op eerdere foto's zagen we rapper Snelle en Diggy Dex al voorbij komen. Het lijkt er dus op dat hij het volksgezang loslaat en zich meer wil richten op popmuziek.

Verkeerd huis

Om dat op record te krijgen is hij deze week met zijn schrijversteam naar een afgelegen huisje afgereisd om nieuwe muziek te maken. "We hebben schrijfkamp, een hele week. We gaan ons opsluiten in een huis, en ik ben dus de allereerste," meldt André vandaag op zijn Instagrampagina. Even later komt hij terug in beeld met de boodschap: "Ik stond dus bij het verkeerde huis, en ik ben blij toe, want dat stond helemaal alleen en dat is niets voor mij."

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe muziek van André uitkomt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties