Gio en Jade weer even bij elkaar

Nieuws
Gio en Jade weer even bij elkaar
Nieuws

Gio en Jade weer even bij elkaar

Gio en Jade weer even bij elkaar

Gio en Jade zijn ouderwets gezellig uiteten gegaan. Dat terwijl de twee sinds vorige maand uit elkaar zijn. De influencers hadden nog het één en ander af te handelen, volgens Gio voornamelijk financiële zaken...

Vorige maand kwam het grote nieuws naar buiten dat het bekende YouTube-koppeltje uit elkaar is gegaan. De twee wilden wel graag vrienden blijven, Jade was nog regelmatig te zien in de vlogs van Gio. Echter spraken ze nu - als we de titel moeten geloven - voor de laatste keer af.

Ongemakkelijk

De twee tortelduifjes gingen romantisch uiteten bij een steakrestaurant. De 'cringe' spat van je beeldscherm bij het zien van de video. Gio haalde Jade thuis op om naar het restaurant te gaan, maar het is zo ongemakkelijk. Mama van Jade adviseerde om bij de bar te gaan zitten: "daar kan iedereen je zien."

Eenmaal in het restaurant gingen de (jaloerse) grapjes verder. "Ik had hier liever met één van de vier andere dames gezeten", aldus Gio. De vlogger vuurde Jade toen ze haar telefoon greep. "Ze heeft het drukker met andere boys dan met mij." Misschien is het ook wel goed dat dit dat laatste keer was dat ze elkaar zouden zien.

Bekijk de vlog hieronder (Jade vanaf 18:32)

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties