Jade Anna is weer single

Nieuws
Jade Anna is weer single
Nieuws

Jade Anna is weer single

Jade Anna is weer single

Het ging al enige tijd niet goed tussen Gio Latooy en Jade Anna. Zojuist hebben ze bevestigd dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet. Ze hopen nog wel vrienden te blijven.

Bekijk de video met het slecht enieuws hieronder:

Recent postte Gio een video op YouTube waarin hij toegaf dat het niet goed ging met hem en Jade. De twee gaven elkaar tijd en ruimte om goed na te denken. Daarom was Jade een tijdje niet te zien in de video's van Gio. Ze woonden samen met de YouTuber die meer dan een miljoen abonnees heeft. Jade zal hoogstwaarschijnlijk weer bij papa en mama gaan wonen.

Breuk

Zojuist hebben beide partijen bevestigd dat het over en uit is. Op Instagram schrijven ze: "Lieve mensen, wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar 🤍. We hebben besloten om uit elkaar te gaan. Het is een hele lastige beslissing geweest, maar wel beter voor ons beiden. We houden nog steeds super veel van elkaar en ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far. We nemen de tijd die nodig is om dit alles een plekje te geven en hopen dat jullie dat ons ook willen geven."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties