Alex Soze draait door en daagt rapper Kosso uit voor gevecht

Show & Tel
Alex Soze draait door en daagt rapper Kosso uit voor gevecht
Show & Tel

Alex Soze draait door en daagt rapper Kosso uit voor gevecht

Alex Soze draait door en daagt rapper Kosso uit voor gevecht

Alex Soze en rapper Kosso hebben dikke ruzie. Dit naar aanleiding van een reactie die Soze postte onder een Instagram bericht van Kosso. Ondertussen loopt de hele confrontatie totaal uit de hand.

Beroofd

'We zijn genaaid dames en heren. Alle spullen zijn weg' Kosso wilde na op het vliegveld aan te komen eerst wat boodschappen doen toen hij op vakantie ging. 'We komen net van het vliegveld en dachten we doen even wat boodschappen voordat we naar het huisje gaan dat we hebben gehuurd', vervolgt de rapper, 'En al onze koffers zijn gestolen. Alles is weg'. Volgens hem had hij voor 25.000 euro aan cameraspullen in zijn auto had liggen: 'Lenzen, camera’s, twee laptops met alles erop en eraan'. Blijkbaar vindt de plaatselijke politie het ook niet zo’n belangrijke zaak: 'De politie boeit het niet. We staan in een volle winkelstraat, maar niemand heeft het gezien. Marabella is f*cked up jongens'.

Reactie van Alex

Nadat de rapper dit op zijn Instagram deelt, vindt Alex Soze het leuk om hieronder te reageren: 'Ik sponsor je wel een tientje kerel', maar Kosso is hier niet van gediend. Zijn antwoord op Soze's reactie luidt: 'Ik koop je hele familie bro'.

Doordraaien

Dit is genoeg om Soze hélemaal door te laten draaien. Een uur geleden verscheen er een videoboodschap op zijn Tiktok kanaal. 'Ja, luister. K.O. Kosso. Die de hele dag loopt te janken, omdat 'ie beroofd is. We worden allemaal wel eens beroofd. Als je fiets gestolen wordt, pak je gewoon een nieuwe. Maar dat maakt niet uit. Ik was nog zo vriendelijk om een tientje te sponsoren aan je ellende. En wat krijg je terug? Een grote bek over mijn familie. Meneer Kosso, ja, bij deze, jij denkt dat je mijn hele familie kan kopen. Nou dit is mijn jongste dochter. Vriend, die is niet te koop.' De arme dochter van Alex wordt er even bij gehaald om tentoon te stellen.

In de ring

Hij vervolgt: 'Weet je wat wel te koop is? Een avondje entertainment. Ik daag je bij deze uit voor boxing influencers. Ik ben 44 jaar, ik ben niet de fitste, maar voor jou maak ik zeker die uitzondering om even weer terug te gaan in die stand van drie maanden kei- en keihard beesten om jou te slopen, ja. Bij deze, meneer Kosso. Met je vrouwenhandjes. Een tegen een, in de ring. Boxing Influencers. Alles kan kapot. Jij ook, Kosso.' Dus binnenkort kunnen we vermoedelijk een reactie zien van Kosso. Wie weet staan de twee testosteron bommen elkaar binnen enkele maanden aan gort te slaan in de ring.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties