Arie Boomsma brengt zijn volgers in levensgevaar (video)

Show & Tel
Arie Boomsma brengt zijn volgers in levensgevaar (video)
Show & Tel

Arie Boomsma brengt zijn volgers in levensgevaar (video)

Arie Boomsma brengt zijn volgers in levensgevaar (video)

Arie Boomsma, een metroman pur sang, wil zijn volgers op Instagram een goede week toewensen. En dat doet hij steevast op zijn Arie's: door een inspirerende video te delen waarin een levensgevaarlijke activiteit wordt uitgevoerd.

Crossfiets

Vijf weken geleden wenste de ijsbadprofeet zijn volgelingen ook al zo'n goede week toe middels een motivatievideo. Daarin zie je een levensmoeie gozer op een crossfiets een onmogelijk parkour afleggen. "Kies eens wat vaker de moeilijke weg,'' adviseerde Arie. Een goede week begin je met een dubbele dwarslaesie, aldus Boomsma.

Adrenaline

Vanochtend werd Arie vóór de vogels wakker en voelde hij de adrenaline door zijn aderen gieren. Je weet het: dan is er geen houden meer aan. Boomsma deed een Tibetaanse klankschaalmeditatie, zwom het Abcoudermeer over en opende Instagram. Tijd om zijn volgers weer een goede week te wensen.

'Maak er wat moois van!'

"Een nieuwe week vol mogelijkheden. Accepteer dat groei zelden in een rechte lijn loopt. Geniet van het proces. Maak er wat moois van, lieve mensen!" schrijft hij bij een video van een slangenmens die zichzelf door een ladder rijgt.

De video slaat goed aan. "Kan iemand me helpen? Ik lig in de tuin opgevouwen in de ladder van me vader...,'' reageert een volger die nog moet accepteren dat groei zelden in een rechte lijn loopt.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties