Babynieuws voor kampioen Max Verstappen: 'Nog eentje!'

Show & Tel
Babynieuws voor kampioen Max Verstappen: 'Nog eentje!'
Show & Tel

Babynieuws voor kampioen Max Verstappen: 'Nog eentje!'

Babynieuws voor kampioen Max Verstappen: 'Nog eentje!'

De ooievaar gaat aankomende juni een pitstop maken bij huize Verstappen. Bij de zus van Max, Victoria Verstappen, is er namelijk een derde onderweg. Op Instagram maakt ze het heugelijke nieuws bekend middels een foto van een echografie. Ze schrijft daarbij: "Een derde om van te houden!"

Dat betekent dat Max Verstappen, de wereldkampioen in Formule 1, voor de derde keer oom wordt. Zijn zus is in juni uitgerekend.

Ome Max

Max is voor de eerste keer oom geworden in december 2020, met de geboorte van neefje Luka, gevolgd door de komst van Lio een jaar later. Victoria's partner, Tom Heuts, is ook de vader van Luka en Lio. Het koppel had al op jonge leeftijd de wens om ouders te worden.

Trouwen

Ome Max heeft zelf nog geen kroost loslopen. De 26-jarige coureur heeft een relatie met model Kelly Piquet, die al een 4-jairge dochter, Penelope, heeft. Max en Kelly zijn nu bijna drie jaar samen. Hoewel het koppel nog geen trouwplannen heeft uitgesproken, ving Kelly eerder dit jaar een bruidsboeket op een trouwerij van een vriendin. Dus lang kan het niet meer duren.

Kinderen

Het is nog niet duidelijk of het stel samen kinderen wil (een kruising tussen een Braziliaans topmodel en een drievoudig wereldkampioen klinkt in ieder geval niet verkeerd), maar tot die tijd is Verstappen vooral gefocust op zijn carrière. Verstappen won in Las Vegas 18e overwinning van het seizoen zijn, waarmee hij zijn eigen record verder uitbreidt.

In de tussentijd mag ome Max af en toe op het grut van zijn zuster passen:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties