Beelden: burenruzie escaleert compleet in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Show & Tel
Beelden: burenruzie escaleert compleet in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak
Show & Tel

Beelden: burenruzie escaleert compleet in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Beelden: burenruzie escaleert compleet in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

Het loopt volkomen uit de spuigaten in de nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser Doet Uitspraak. In Zaanstad wilt de furieuze Ivy haar bovenbuurvrouw Rhada het liefst de nek omdraaien. Ivy wordt namelijk tot waanzin gedreven door het geluid van schuivende stoelen en tafels. Volgens Rhada is dit onmogelijk omdat ze elke dag op haar werk zit en niet thuis is. Het enige lawaai wat zij ervaart is de oneindige klaagzang van Ivy.

Aan Viktor de eer om de dames te sussen. Het is spelen met vuur, want zodra de vredevorst aan zijn kruistocht naar Zaanstad begint is het nog maar de vraag hoe hij terug komt en óf hij terug komt.

'Twee gekke beesten'

Ivy stelt zichzelf voor. Ze zegt dat ze samenwoont met haar zoontje Guan en dochtertje Valentina en dat het een fijne, rustige buurt is. "Maar twee van die gekke beesten zijn hierboven komen wonen in 2021,'' vervolgt ze. De cameraploeg switcht naar Rhada, de zogenaamde helse herrieschopper. "Dit is mijn plekkie. Ik heb het hartstikke fijn ingericht.'' Er wordt even ingezoomd op een 'namasté'-poster en een Buddha-beeld tussen edelstenen. Inderdaad het gemiddelde decor van een luidruchtige gek.

In een volgend fragment schuift Rhada haar stoel aan om aan tafel een kopje thee te nuttigen. Beneden vreet Ivy zichzelf helemaal op: "Zie je, ze is alweer bezig. Ik kan haar echt in tweeen scheuren en haar bloed drinken."

Complete escalatie

Viktor besluit de kibbelaars mee naar buiten te nemen zodat ze het onder zijn toezicht kunnen uitpraten. Dit blijkt geen slimme zet. Ivy begint nog net geen bellen te blazen van het schuimbekken: "Ik sla alle tanden uit je bek! Kom hier!" Victor staat er verloren bij en bedenkt waarschijnlijk dat hij zijn moeder nog wilt bellen om te zeggen dat hij van haar houdt.

Wanneert Rhada vraagt of ze wel helemaal tikt in de bovenkamer, slaan alle stoppen door. Ivy wilt haar bovenbuurvrouw met de vuist bewerken terwijl Viktor als een sussende schoolpleinmoeder tussen beiden springt. Absoluut heerlijke beelden. De complete aflevering bekijk je hier.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties