Bel de modepolitie: Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht op Crocs

Show & Tel
Bel de modepolitie: Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht op Crocs
Show & Tel

Bel de modepolitie: Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht op Crocs

Bel de modepolitie: Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht op Crocs

Linda de Mol is nog herstellende van een zware ingreep. Maar is dat een excuus om 's werelds afzichtelijkste schoenen aan te trekken? Een paar vlotte sandalen uit de PC Hooftstraat is ook altijd een optie. Dan hadden Thijs Willekes en Manon Meeuwis van De Modepolitie ook niet aan de beademing gehoeven van pure paniek.

Gisteravond verscheen de televisiekoningin met opgepimpte Crocs in de seizoensopener van Miljoenenjacht. Haar arme hoefjes zijn namelijk nog aan het bijkomen van een botbreuk.

Onkruid wieden

Bijna een miljoen paar ogen zagen gister hoe de presentatrice ietwat strompelend van de showtrap af kwam lopen. Ze werd nauw begeleid door een jongeman. “Jongejongejonge, ik ben zelden zo blij geweest dat ik heelhuids die trap af ben gekomen. Goedenavond allemaal en heel hartelijk welkom bij een gloednieuw seizoen van Miljoenenjacht, dat ik deze keer presenteer op schoeisel waar ik normaal gesproken het onkruid mee wied.”

Beetje gepimpt

Hoe zit dat dan Linnie? Vanwaar maak je deze twijfelachtige levenskeuzes? “Dat komt omdat ik een gebroken voet heb en die is nog niet helemaal hersteld. Kijk, ik heb ze wel een beetje gepimpt, dat wel. Maar goed, het gaat al best weer prima, ik kan alleen geen normale schoenen aan. Die voet is zó dik. De rest trouwens ook inmiddels van al dat zitten met je been omhoog.”

Love her!

Privé-baas Evert Santegoeds vroeg zich al af hoe Linda zou verschijnen, zegt hij in Shownieuws. “Ze was in de zomer bij een vriendin op bezoek met een trap en ze heeft dus haar rechterenkel verstuikt en haar linker zelfs gebroken. Dan zie je die showtrap voor je bij Miljoenenjacht en dan denk je: hoe moet dat? Nou, zo.” Collega Tooske Ragas heeft niks dan lof voor Linda en haar rubberen stappers. “Love her. Love her. Love her.“

Modeblunder

Modekenner Anouk Smulders 'loved' het helemaal niet. “Eh, volgens sommige mensen is ze retehip. Dit is echt het enige excuus dat je mag hebben om deze schoenen aan te doen. Nou moet ik zeggen dat die trap wel echt de hel is op hoge hakken. Ik denk echt dat ze elke keer zo’n moment heeft van: oké, daar gaan we weer.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties