Beroepstokkie Alex Soze probeert Kosso te provoceren

Show & Tel
Beroepstokkie Alex Soze probeert Kosso te provoceren
Show & Tel

Beroepstokkie Alex Soze probeert Kosso te provoceren

Beroepstokkie Alex Soze probeert Kosso te provoceren

De beef tussen schreeuwlelijk Alex Soze en de Limburgse Hulk is nog steeds op volle gang. De heibel begon afgelopen juni, toen de brullende vleespet Kosso begon uit te dagen. Nu bereikt het conflict een nieuw niveau. Soze haalt keihard uit naar zijn gewichtjes liftende vijand.

In zijn story op Instagram deelt hij een screenshot van een artikel. De kop van het artikel luidt: ''Jongen met downsyndroom doet aan bodybuilding.'' Het gaat over een Amerikaanse knaap van 23 jaar die, ondanks zijn extra chromosoom, bijna uit zijn vel barst van de spieren. Alex ziet het vooral als kans om Kosso te beledigen. Bij de screenshot in zijn story schrijft hij spottend: ''Kosso gaat dik deze dagen!''

'Ik koop je hele familie'

Alex heeft het al op Kosso voorzien sinds de rapper werd beroofd op vakantie. "Al onze koffers zijn gestolen. Alles is weg,'' deelde Kosso destijds op Instagram. Naar eigen zeggen had hij 25.000 piek aan elektronica in zijn bolide liggen. "Lenzen, camera's, twee laptops met alles erop en eraan." Alex liet blijken dat hij niet onder de indruk was van zo'n knullige overval. "Ik sponsor je wel een tientje kerel,'' grapte hij. Kosso hapte direct: "Ik koop je hele familie bro."

De ring in

Sindsdien is het hek van de dam tussen de gespierde lefgozers. Alex duldde geen uitspraken over zijn familie. "Ik ben 44 jaar, ik ben niet de fitste, maar voor jou maak ik zeker een uitzondering om weer terug in die drie maanden kei- en keihard beesten te komen om jou te slopen. Bij deze, meneer Kosso. Met je vrouwenhandjes,'' bedreigde hij hem. "Alles kan kapot. Jij ook Kosso!" Kosso liet hierop weten dat hij een gevecht niet uit de weg gaat.

Het is nog de vraag of hij de online uithaal van Alex al heeft gezien en of dit de druppel is die de overvolle emmer doet overlopen.

Beroepstokkie Alex Soze probeert Kosso te provoceren
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties