BN'er met poederprobleem blijkt geen tussenschotje meer te hebben

Show & Tel
BN'er met poederprobleem blijkt geen tussenschotje meer te hebben

BN'er met poederprobleem blijkt geen tussenschotje meer te hebben

BN'er met poederprobleem blijkt geen tussenschotje meer te hebben

De risico's van te veel snuiven zijn alom bekend, maar het duurt soms even voordat het doordringt bij verstokte gebruikers. Pas als er renovatiewerkzaamheden moeten gebeuren komen ze tot inkeer.

Influencer en presentator Koen Kardashian was zo'n verstokte gebruiker die de kabouterenvelopjes naar verluidt niet kon weerstaan. Vorig jaar besloot hij zijn probleem voor eens en altijd aan te pakken door af te kicken in een kliniek te Zuid-Afrika. Daarnaast verruilde hij zijn geliefde Amsterdam en al z'n verleidingen voor Rotterdam. "Feesten kunnen wij als geen ander en mezelf verliezen in de stad was mijn natural habitat voor jaren. Ik heb van mensen afscheid genomen en sommige voor altijd in mijn hart gesloten," schreef hij destijds aan zijn volgers.

Got your nose!

Ondertussen gaat het goed met Koen en z'n snuifproblematiek, maar zit er nog wel wat schade aan de binnenkant van zijn neus. Sterker nog: bij een KNO-controle bleek dat er helemaal géén tussenschot meer zat en hij het risico liep op een Michael Jackson-achtige implosieneus.

Gapend gat

Nadat Koen onder het mes was geweest bracht hij zijn volgers op de hoogte van de situatie: "De arts is zojuist geweest en die heeft vertelt dat alles goed is gegaan, maar dat ze het gat niet hebben kunnen herstellen. [...] De buitenkant hebben ze wel mooi kunnen herstellen, maar de binnenkant is één groot gapend gat, dat komt nooit meer goed," aldus Koen. "Ze hebben heel m'n neus dus van beneden naar boven moeten opbouwen." Nou, als dat geen treffende anti-drugs-campagne is...

Bekijk het relaas van Koen hieronder:

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties