Dit is Archie Maclaine Pont, de vriend van Eloise van Oranje

Show & Tel
Dit is Archie Maclaine Pont, de vriend van Eloise van Oranje
Show & Tel

Dit is Archie Maclaine Pont, de vriend van Eloise van Oranje

Dit is Archie Maclaine Pont, de vriend van Eloise van Oranje

Eloise van Oranje, de meest royale influencer van ons land, houdt haar liefdesleven meestal privé. Toch is ze recent gespot met haar vriend, Archie Maclaine Pont. De twee zijn samen te zien in een intieme foto.

Eloise beantwoordt op haar Instagram-account vragen over haar relatiestatus met een mysterieuze glittersterren-smiley, maar de foto spreekt boekdelen. Op een foto wenst ze iedereen fijne kerstdagen, gekleed in een opvallend rood jasje en een zwarte broek. Ze vraagt haar volgers naar hun kerstplannen, terwijl ze dromerig in de verte staart.

Wie is Archie Maclaine Pont?

Archie Maclaine Pont, de vriend van Eloise van Oranje, is meer dan alleen een naam in de roddelbladen. Hij woont in Laren en studeert - net als Eloise - aan de hotelschool The Hague. In 2021 liep Archie stage in Barcelona, toevallig rond dezelfde tijd dat Eloise daar vakantie vierde. Het is mogelijk dat hun liefdesverhaal daar begon.

Vriendje Eloise van Oranje

Eloise openhartig over de liefdeAnderhalf jaar geleden deelde Eloise in het LINDA. meiden Winterboek haar gevoelens over de liefde. Ze bekende verliefd te zijn en in een relatie te zitten. "Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten", zei ze. Haar woorden onthullen een kant van haar die niet vaak in de schijnwerpers staat. Ze gaf toe dat ze normaal gesproken niet het type is voor lange relaties en snel interesse verliest. "Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed."

Een foto van de twee tortelduiven, opgeduikeld door RealityFBI, ziet u HIERR.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties