Dit is de nieuwe vriend van Jade Anna (en hij speelt bij Ajax)

Show & Tel
Dit is de nieuwe vriend van Jade Anna (en hij speelt bij Ajax)
Show & Tel

Dit is de nieuwe vriend van Jade Anna (en hij speelt bij Ajax)

Dit is de nieuwe vriend van Jade Anna (en hij speelt bij Ajax)

Een frisse start na een emotioneel afscheid Na een emotionele breuk met Gio Latooy, heeft Jade Anna van Vliet haar hart opnieuw geopend voor de liefde. Het einde van haar relatie met Gio, die bekend werd gemaakt in een tranenrijke video, lijkt nu een gesloten hoofdstuk. Jade, die eerder toegaf dat ze misschien niet altijd de liefde teruggaf die Gio haar bood, lijkt nu klaar voor een nieuw avontuur in de liefde.

Kenneth Taylor: de nieuwe man in Jade's leven

Volgens de laatste roddels uit de koker van Yvonne Coldeweijer is Jade's hart veroverd door niemand minder dan Ajax-voetballer Kenneth Taylor. Het gerucht over deze nieuwe romance werd versterkt door een gezamenlijk weekendje weg naar Antwerpen. Coldeweijer beschrijft Kenneth als 'echt een goede jongen', wat suggereert dat dit nieuwe paar wel eens een perfecte match zou kunnen zijn.

Fittie met de Latooys

Opmerkelijk genoeg heeft Jade onlangs de hele familie van Gio ontvolgd op Instagram. Deze actie lijkt een reactie te zijn op Gio's nieuwe relatie met Lynn Hermanussen, die hij al snel introduceerde aan zijn vlogpubliek. Gio's snelle overstap naar een nieuwe liefde heeft duidelijk wat stof doen opwaaien.

Gio's nieuwe liefde 

Ook Gio's liefdesleven staat niet stil. Zijn nieuwe vriendin heeft blijkbaar haar relatie van acht jaar op pauze gezet vlak voordat ze Gio ontmoette in Frankrijk. Deze pauze eindigde in een definitieve breuk, bevestigd via een WhatsApp-bericht, toen Lynn terugkeerde uit Frankrijk.

Foto: Kenneth Taylor - de nieuwe liefde van Jade Anna

ja

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties