Dries Roelvink afgemaakt door Hofman-broer: 'Hij moet écht dood!'

Show & Tel
Dries Roelvink afgemaakt door Hofman-broer: 'Hij moet écht dood!'
Show & Tel

Dries Roelvink afgemaakt door Hofman-broer: 'Hij moet écht dood!'

Dries Roelvink afgemaakt door Hofman-broer: 'Hij moet écht dood!'

Sam Hofman heeft zonder pardon Dries Roelvink verbaal afgeslacht. In de podcast Broers, die hij samen host met zijn broeder Rijk, spreekt hij zelfs uit dat hij Dries doodwenst. Wat heeft de Fan-Fan-Fantasticooo-troubadour hem ooit aangedaan?

Elke week bespreken Sam en Rijk de details uit hun oppervlakkige bestaan in de Amsterdamse snuifscène. Normaliter gaat het voornamelijk over hoeveel mokkels ze met hun gehaktstaaf hebben bewerkt, maar dit keer wordt Dries Roelvink opeens in de discussie betrokken.

Ballen van Dries

"Wist jij dat de ballen van Dries Roelvink te koop zijn in de Jumbo?,'' vraagt Rijk. Sam doet alsof hij niet onder de indruk is het succes van Dries (welgeteld 1 miljoen ballen vlogen over de toonbank): "Oh ja, hij heeft toch van die gehaktballen?"

'Hij moet echt dood!'

Vergeet de ballen. Het wordt nu echt persoonlijk. "Ik vind hem zo kut,'' mekkert Sam. "Hij moet echt met zijn blote voeten in de LEGO vallen." Als Rijk vraagt waarom, zegt hij het volgende: "Hij is toch met dat wijntje altijd? Hij moet echt dood."

Rijk schrikt van die opmerking. "Ja sorry, dat ging van LEGO naar dood", beaamt Sam. "Dat was wel heel overdreven. Maar ik vind hem zo irritant als hij zo van die filmpjes maakt dat hij telkens zit te proeven." Zijn broer is echter van mening dat Roelvink "een lijpe trend te pakken heeft".

TikTok-hit

Rijk heeft gelijk: de video's van Dries Roelvink gaan wereldwijd viraal. Op TikTok is hij een ware hit en heeft hij onlangs de mijlpaal van 1 miljoen volgers bereikt. Oké, dus 1 miljoen ballen én 1 miljoen volgers. Hmm, vandaar dat Sam een beetje afgunstig is.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties