Dít is het bizarre ontbijt van fitness-icoon Dries Roelvink

Show & Tel
Dít is het bizarre ontbijt van fitness-icoon Dries Roelvink
Show & Tel

Dít is het bizarre ontbijt van fitness-icoon Dries Roelvink

Dít is het bizarre ontbijt van fitness-icoon Dries Roelvink

Dries Roelvink is welliswaar de zestig gepasseerd, maar dat weerhoudt hem er niet van de lokale gym compleet uit te wonen. Een voorbeeld voor velen leeftijdsgenoten. Dries laat zich niet temmen door die 64 rondjes om de zon en toont zijn betonnen biceps continue op sociale media. In het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes onthult het fitnessicoon eindelijk welke brandstof er elke ochtend in de moter gaat.

Op Instagram deelt Dries een story waarin hij zijn armen staat op te blazen met grote gewichten. Tuurlijk, het is Dries, maar zelfs zo'n zwaargewicht gaat het niet gemakkelijk af. Hij klemt zijn kiezen op elkaar en kreunt en blaast als een vals paard. Maar wat ziet hij er goed uit. Daar valt niks over te zeggen. Hoe blijft die Roelvink, ondanks de liters wijn, zo waanzinnig fit?

Kampioenenmaal

Gelukkig is Dries heel transparant en deelt hij openlijk hoe hij zo in shape blijft. In het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes, dat je vanaf vandaag kan streamen via Videoland, zien we wat voor kampioenenontbijt de blonde bulldozer elke ochtend wegwerkt. Het verklaart veel.

Kapotte beschuit

In een shot zien we Honoria (51), de vrouwlief van Dries, alvast het maaltje prepareren in de keuken. De nationale ster ligt in tussentijd nog op één oor. "Oh, da's niet goed,'' zegt Honoria terwijl ze een kapotte beschuit uit de bus trekt. "Een kapotte beschuit. Dat gaat ie niet eten." In de camera vertelt ze dat de beschuit onlosmakelijk met Dries verbonden is. "Die beschuit is er al vanaf oudsher, zolang we elkaar kennen. En die beschuit heeft ook bepaalde rituelen. Net als het kopje." (Er wordt ingezoomd op een theekop met de quote: Mr. Always Right) "En Dries heeft moeite met een beschuit die kapot is. Ja, leg mij het maar uit. Als je hem opeet gaat ie ook stuk."

'Ziet er toch niet uit'

Dries zelf heeft hier ook nog wel het een en ander over te zeggen. "Ja, ziet er toch niet uit, als je naar boven komt met een beschuit in drie stukken." Meneer is er dus aan gewend dat zijn vrouw het tarwegebak steevast op zijn nest serveert. Hij doet zijn ultieme fantasie uit de doeken: "Een dun laagje boter. Beetje hagelslag. Beetje jam." De maaltijd van een geboren winnaar.

Aanschouw hieronder wat zo'n beschuit kan aanrichten:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties