Enzo Knol steelt vape van 14-jarige vlegel (video)

Show & Tel
Enzo Knol steelt vape van 14-jarige vlegel (video)
Show & Tel

Enzo Knol steelt vape van 14-jarige vlegel (video)

Enzo Knol steelt vape van 14-jarige vlegel (video)

Enzo Knol (30) heeft laatst een 14-jarige tiener beroofd van haar vape. Het YouTube-kanon rijdt rond in zijn bolide wanneer een groepje fans hem om een foto vraagt. Knol is de beroerdste niet en gaat meteen akkoord voor een selfie. Maar dan spot hij het pure kwaad: één van zijn jonge fans heeft een longverdelgende e-sigaret in haar mik.

"Is dat een vape?" vraagt de vaderlijke Enzo. Zodra hij een 'ja' hoort, neemt hij het ding in beslag en kruipt hij in de rol van strenge wijkagent. "Oké, nou die krijg je niet meer terug." Dan raakt de tiener compleet in paniek.

'Ik spring in die auto!'

"Hoe oud ben jij?,'' wilt Knol weten. "14,'' antwoordt de roker. Genoeg reden voor Knol om de vape nooit meer terug te geven. In plaats daarvan overhandigt hij de verslaafde bakvis een tientje. "Hier, koop er maar wat anders mee." Dat ziet de kleine blaag niet zitten: "Nee, ik moet mijn vape echt terug hebben!" Ze neemt een dreigende toon aan: "Ik spring in die auto, hè." Dit is precies hoe een aandoenlijk fanmoment zomaar kan veranderen in geweldpleging. Uiteindelijk besluit Enzo de elektronische peuk toch maar terug te geven.

Een held

Hierna geeft hij nog een speech richting zijn vlogcamera. "Ben je onder de 16 en vape je, please, stop ermee. En wil je ermee stoppen en kom je mij tegen? Geef me je vape, dan geef ik je een tientje." The hero we didn't know we needed.

Bekijk de vape-fitti hier:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties