FOTO'S: Linda de Mol is samen met Jeroen Rietbergen gespot op déze plek

Show & Tel
FOTO'S: Linda de Mol is samen met Jeroen Rietbergen gespot op déze plek
Show & Tel

FOTO'S: Linda de Mol is samen met Jeroen Rietbergen gespot op déze plek

FOTO'S: Linda de Mol is samen met Jeroen Rietbergen gespot op déze plek

Linda de Mol vreest niet langer de publieke opinie: zonder gêne gaat ze weer over straat met haar beruchte schatje Jeroen Rietbergen. De blondine wordt samen met Vieze Jeroentje gespot in de Sligro. Hier zijn de foto's!

Maanden hielden ze zich schuil voor de medemens en de gretige lens van de paparazzi, maar lopen ze plots schaamteloos rond in het wild. Het is een wonder dat Lin gezien wil worden met de beste man, aangezien het Openbaar Ministerie hem vervolgd wegens verkrachting. Saampjes trokken ze er op uit om boodschapjes te doen bij de Sligro.

Eerste foto's

Afgelopen zaterdag bevonden Jeroen en Linda zich op het grondgebied rondom de Sligro in Hilversum. Een spion zag het stel lopen en heeft direct wat kiekjes geschoten. Het resultaat daarvan staat deze week op de cover van de nieuwe Story (zie foto onder artikel). "De eerste foto's van Linda de Mol en Jeroen samen,'' luidt de kop.

Stront aan de knikker

Mogelijk was Jeroentje's favoriete vanilleijs uitverkocht, of hebben ze in de Sligro heel wat kwade blikken ontvangen, want het koppel komt met chagrijnige koppen weer naar buiten gelopen. Zij met een zwarte jas aan, hij in een blauwe. Ze worden gefotografeerd terwijl ze langs een reclamebord van toiletpapier lopen. Toepasselijk: er is duidelijk stront aan de knikker.

Kerst met voltallig gezin

Volgens de Story hoeft Linda nu niet langer geheimzinnig te doen over haar verhouding met Vieze Jeroentje. "Wellicht deden ze samen inkopen voor een dinertje in hun landhuis in het Gooise Huizen, waar Jeroens auto de laatste weken dagelijks voor de deur staat," schrijft hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Het is definitief dat de beeldbuisster haar overspelige partner een tweede kans heeft gegeven, aldus Guido. "De komende kerst zal Linda wellicht dan toch met haar voltallige gezin en aanhang kunnen doorbrengen…"

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties