Jade Anna laat haar giechel opspuiten: 'Het is nog erg opgezwollen'

Show & Tel
Jade Anna laat haar giechel opspuiten: 'Het is nog erg opgezwollen'
Show & Tel

Jade Anna laat haar giechel opspuiten: 'Het is nog erg opgezwollen'

Jade Anna laat haar giechel opspuiten: 'Het is nog erg opgezwollen'

Jade Anna heeft een nieuwe halfuur-durende vlog online geslingerd, waarin ze start met een flinke pleidooi. "Ja, er ligt een soort taboe op, en nee, ik wil het niet normaliseren, en nee, ik wil niemand aansporen..." Meid: come to the point! "Ik ga nu mijn lippen laten doen."

Onzeker

De titel van de YouTube-video luidt 'Ik twijfelde om dit met jullie te delen'. Het duurt even, maar dan is het hoge woord eruit: Jade Anna gaat haar smikkel laten opspuiten. In de vlog neemt ze haar volgers mee naar de kliniek en laat ze zien hoe ze op de behandeltafel ligt. Ze heeft er naar eigen zeggen lang over getwijfeld. “Ik ben er niet heel onzeker over, maar ik denk dat ik het mooier vind als ik mijn lippen heb laten doen, dan gaat het vooral over mijn bovenlip. Ik vind niet dat ik dunne lippen heb, maar ik zat er al een tijdje over na te denken, ik wil het gewoon natuurlijk houden, maar ik wil ze net wat voller.”

‘Geen stimulatie’

Uiteindelijk krijg je als kijker het eindresultaat te zien, wat niet bijster veel groter lijkt dan haar natuurlijke lippen. "Ze zijn nu ook nog opgezwollen, dus het wordt nog minder'', legt ze uit. Dat betekent dat de behandeling nauwelijks verschil heeft gemaakt. "Ik hoop ook dat ik niet te veel blauwe plekken krijg.”

Ze wil nogmaals benadrukken dat ze niet andere meiden wil oproepen om hetzelfde te doen. “Zoals ik al zei, dit is geen stimulatie om het zelf ook te doen, of dat je er zelf onzeker over moet zijn en je denkt: ‘Oh, mijn lippen zijn kleiner dan die van jou, moet ik het nu ook doen?’ Nee, zoals ik al zei, bij iedereen vind ik het anders mooi, maar dit was gewoon waar ik zelf een voorkeur naar had.”

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties