Marco Borsato doorbreekt eindelijk de stilte

Show & Tel
Marco Borsato doorbreekt eindelijk de stilte
Show & Tel

Marco Borsato doorbreekt eindelijk de stilte

Marco Borsato doorbreekt eindelijk de stilte

Sinds de aantijgingen aan zijn adres, participeert Marco Borsato niet langer in het internetverkeer. Geen selfies of updates over zijn leven, maar slechts een kudde digitale krekels. Tjirp Tjirp. Maar vandaag besluit de gevallen zanger zowaar de stilte te verbreken. Zijn dochterlief gaat namelijk haar eerste plaat lanceren.

Jada Borsato, het oogappeltje van Marco en de meid die zei de rechtszaak van haar vader te gaan 'rocken', komt met een eigen nummer op de proppen. 'Blik op jou', luidt de titel. Op 5 april zal het te beluisteren zijn op alle streamingsdiensten en Marco is zo trots als een pauw.

Eerste release

De sterrendochter vertelde al eerder over haar release. “In april komt mijn eerste eigen release uit. Ik heb toen ik jong was, ‘Samen voor altijd’ met papa uitgebracht en Als jij maar van me houdt. Nu maak ik mijn eigen muziek en herontdek ik wat bij me past. Ik probeer authentiek te blijven, mijn eigen weg te zoeken.”

Of Marco zelf weer in de studio gaat kruipen? Die kans lijkt met de dag kleiner te worden. Mochten de aantijgingen blijken te kloppen, dan mag hij straks enkel de cipiers nog vervelen met zijn ballades.

Popsound

Om dicht bij haarzelf te blijven, heeft Jada de laatste tijd proberen te ontdekken welke muziek het beste bij haar past. “Ik ben erachter gekomen dat een popsound het meest bij mij en mijn stem past. Een beetje ondeugend met een rauw randje. Het nummer Blik op jou gaat over twee mensen die niet meer met elkaar zijn, die te jongen bij gekomen zijn. Het gevoel van ware liefde.”

Marco Borsato doorbreekt eindelijk de stilte
 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties