René Froger gespot in exclusieve Gooische s*ksclub

Show & Tel
René Froger gespot in exclusieve Gooische s*ksclub
Show & Tel

René Froger gespot in exclusieve Gooische s*ksclub

René Froger gespot in exclusieve Gooische s*ksclub

Als we dachten dat René Froger het rustig aan deed onder de lakens, hadden we het mis. De zanger is gespot in een exclusieve seksclub door voetbaltrainer Pieter de Jongh, die er geen moeite mee heeft om Renéke onder de bus te gooien.

Grote flop

We kennen René allemaal van zijn solo carrière als volkszanger, maar misschien nog wel meer van zijn deelname aan de Toppers, dat hij samen met Gordon en Jeroen van der Boom grootmaakte. Gerard Joling kwam ook nog wel eens om de hoek kijken voor een gastoptreden. Maar de drie flopten gigantisch bij het Eurovisie Songfestival in 2009 toen ze in zilveren glitterpakjes het podium over raceten met 'hit' Shine. Desondanks is de groep in Nederland een waar begrip geworden in ons excentrieke cultuurtje.

Seksclub

Maar als Froger niet meer op het podium knalt, dan is het wel onder de lakens. Voetbaltrainer Pieter de Jongh heeft onthuld dat hij de zanger geschoten heeft bij Gooische seksclub Boccaccio. De twee leerden elkaar kennen toen Pieter trainer was van amateur voetbalvereniging Huizen in ’t Gooi. Na een van zijn trainingen ging de Jongh wat drinken met een paar bestuursleden en kwam zo terecht bij de exclusieve tent.

Vrouwen in lingerie

Pieter vertelt er in zijn biografie The Champ openhartig over: 'Ik kende de omgeving daar niet, en na verloop van tijd komen we uit bij een grote villa. We gaan naar binnen en ik beland daar in een grote kamer met allemaal mooie vrouwen in lingerie. Ik wist niet wat ik zag! Witleren banken, gouden kroonluchters, bubbelbaden. Bleek Boccaccio te zijn, een chique seksclub. Toen ik om me heen keek, zag ik dat de halve voetbalwereld daar zat.'

René Froger

Ook veel bekende Nederlanders werden gespot door de Jongh. 'Zo heb ik daar René Froger weleens gezien. Misschien kwamen ze alleen voor een drankje, dat zou goed kunnen. Ik heb ze niet met een vrouw apart zien gaan.' Froger houdt de boel dus wel discreet. Toch is Pieter wel bang dat René hem door deze onthullingen niet meer in de ogen wilt kijken.

Pieter heeft schijt

Maar het blijkt dat hij hier redelijke schijt aan heeft. 'Ik weet niet of René contact met me wil opnemen, naar aanleiding van de dingen die ik in mijn boek over hem vertel en dat ik hem in Boccaccio tegenkwam. Ik heb niet gezegd dat hij met een vrouw naar boven is gegaan, alleen dat ik hem daar heb gezien. Of hij daar nou blij mee is of niet, dat is niet mijn probleem.' Toch fijn, zulke kennissen.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN