Samantha (Barbie) de Jong is compleet toegetakeld: 'Is verkeerd gegaan'

Show & Tel
Samantha (Barbie) de Jong is compleet toegetakeld: 'Is verkeerd gegaan'
Show & Tel

Samantha (Barbie) de Jong is compleet toegetakeld: 'Is verkeerd gegaan'

Samantha (Barbie) de Jong is compleet toegetakeld: 'Is verkeerd gegaan'

Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, heeft een nieuw TikTok-account aangemaakt. Op dit kanaal beantwoordt ze verschillende volgersvragen. Fans van Samantha valt het op dat haar linkeroog half zit dichtgeplakt. Wat is er gebeurd?

Het lijkt een beetje alsof de linkerhelft van Barbie's snoetje gesmolten is. Waar haar rechteroog lekker is beplakt met een valse wimper, zit haar linkeroog dichtgeplakt en steken er slechts drie haren uit. Dat baart haar volgers zorgen: "Is je oog ontstoken?"

'Verkeerde lijm gebruikt'

Barbie maakt een speciale video om de dringende vraag te beantwoorden. Hierin zegt ze dat ze 'de verkeerde lijm' heeft gebruikt bij haar linkeroog. Wat voor lijm is onbekend, maar het zou dus kunnen dat ze haar wimper wilde plakken met een pritt stift of heet lijmpistool. In ieder geval is het niet goed uitgepakt. "Dankjewel Nikita, voor je lieve vraag,'' bedankt Barbie de 'Is je oog ontstoken?'-volger.

Uitbuitingszaak

Maar haar oog is niet het enige wat de volgers bezighoudt. Er stromen verschillende vragen binnen over de uitbuitingszaak waar Samantha eerder slachtoffer van is geworden. "Ik vind het moeilijk om erover te praten," laat ‘Barbie’ weten op TikTok.

Het is duidelijk dat ze er moeite mee heeft. "Elke keer als ik erover praat krijg ik flashbacks en sla ik dicht. Ik wilde er eerst niet over praten, maar ik heb zoveel steun aan jullie reacties dat het me steeds sterker maakt."

Gedwongen prostitutie

Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met Barbie. "Maar ik moet een hoop verwerken. Het valt niet mee wat er allemaal is gebeurd," legt ze uit. "Ik heb ook gewoon bijna niemand met wie ik kan praten. Mensen die dit niet hebben meegemaakt, begrijpen niet hoe het voelt om in de gedwongen prostitutie te zitten. Ik zie er wel goed en leuk uit, maar ergens voel ik me nog een beetje eenzaam. Het lijkt alsof ik met mijn ziel onder de arm loop. Ik moet het allemaal nog een plek geven."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties