Schokkende beelden: Freek Vonk opnieuw toegetakeld door roofdier

Show & Tel
Schokkende beelden: Freek Vonk opnieuw toegetakeld door roofdier
Show & Tel

Schokkende beelden: Freek Vonk opnieuw toegetakeld door roofdier

Schokkende beelden: Freek Vonk opnieuw toegetakeld door roofdier

Freek Vonk heeft er werkelijk alles voor over, inclusief zijn eigen gezondheid, om de mensheid wat bij te brengen over de wondere wereld van de DIEREN!!!!!! Daarom laat hij zich vrijwillig injecteren door de gifstaart van een woestijnschorpioen. "Kijk hoe vaak ik word gestoken!!"

Zijn rechterarm is nog maar net vastgenaaid en de jodium op de haaienbeet net opgedroogd, of Freek laat zich alweer toetakelen door een ander roofdier. Dit maal blijft Vonk op het droge, namelijk de woestijn van Californië. Maar niet getreurd, daar kruipen schijnbaar ook genoeg geweldplegers rond.

Blindheid, pijn en irritatie

Freek Vonk is momenteel op de droge vlaktes van Baja California en is hier verstrengeld geraakt in een passionele liefdesdans met een gifschorpioen. De beelden daarvan heeft hij online gegooid.

"Hoe vaak word ik hier GESTOKEN door deze giftige SCHORPIOEN? Ik ben ff de tel kwijt hoor! Mochten jullie niks meer van mij horen, stuur dan even een ambulance naar de woestijn van Baja California - en dan bij de vijfde cactus rechts,'' grapt hij. "Check ook hoe ‘ie het gif meerdere keren uit zijn stekel SPUIT! Het gif kan blindheid, pijn en irritatie veroorzaken bij roofdieren! Een meesterlijk staaltje (straaltje) evolutie!!"

'Ga je niet dood?'

In de video zie je hoe het dier Freek meerdere malen in zijn arm prikt en zijn gif in het rond spuit. Iets wat Vonk behoorlijk opwindt. Zijn volgers zijn daarintegen geschrokken en overstuur.

"Hoe ga je niet dood?,'' vraagt iemand. "Ik ben onsterfelijk,'' antwoordt de bioloog. "Ik krijg al opgezwollen enkels als een mug me steekt, laat staan dit ding. Hoezo moet je niet aan de beademing of tegengif of zo? Zoveel vragen,'' merkt iemand anders op. Onze Freek is duidelijk van een ander kaliber.

Bekijk de afschuwelijke beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties