Wendy van Dijk en Erland Galjaard gaan uit elkaar

Show & Tel
Wendy van Dijk en Erland Galjaard gaan uit elkaar
Show & Tel

Wendy van Dijk en Erland Galjaard gaan uit elkaar

Wendy van Dijk en Erland Galjaard gaan uit elkaar

Het huwelijk van tv-baas Erland Galjaard en presentatrice Wendy van Dijk is op de klippen gelopen, zo meldt dé expert in huwelijkszaken Evert Santegoeds.

Galjaard koopt woning in Rotterdam

Laten we even terugspoelen: 4,5 jaar geleden zaten Wendy en Erland al eens in een heftige huwelijkscrisis. Fast forward naar nu, en het lijkt erop dat de geschiedenis zich herhaalt. Maar deze keer met een twist: Erland heeft namelijk een luxe appartement in Rotterdam op zijn naam gekocht. En nee, dit is geen gezamenlijke investering voor een romantisch weekendje weg.

Stilte spreekt boekdelen

Privé-baas Evert Santegoeds kan er niet omheen. Hij denkt dat Wendy en Erland al gescheiden levens leiden. "Als Wendy met haar zoon op vakantie is in Thailand en Erland is nergens te bekennen, dan weet je het wel," zegt hij in zijn podcast. Het feit dat niemand een woord loslaat over de situatie, maakt het allemaal nog mysterieuzer. "Iedereen zwijgt. Ik heb ook Erland proberen te bereiken, maar die zegt er helemaal niets over," voegt Evert toe.

Huwelijk Wendy van Dijk en Erland Galjaard niet meer te redden

Wat betekent dit allemaal? Is het einde van het huwelijk in zicht? Evert ziet het somber in. "Als je een huis van meer dan een miljoen koopt in Rotterdam, wat toch een heel eind uit de buurt is van Wendy die aan de Vecht woont, dan zet dat je wel aan het denken," zegt hij.

Liefde op Ibiza, crisis in Nederland

Het lijkt erop dat de liefde die ooit zo vurig brandde op Ibiza, nu slechts een waakvlammetje is in Nederland. "Ik denk in elk geval dat ze niet meer zo verliefd zijn als ze waren toen ze op Ibiza elkaar het jawoord gaven," concludeert Evert.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties