Wendy van Dijk geeft update over doodzieke dochter

Show & Tel
Wendy van Dijk geeft update over doodzieke dochter
Show & Tel

Wendy van Dijk geeft update over doodzieke dochter

Wendy van Dijk geeft update over doodzieke dochter

Wendy van Dijk verdwijnt voorlopig van de kijkkast. Dit omdat uit recent onderzoek is gebleken dat haar dochtertje ernstig ziek is. Ongeveer elk nieuwsplatform heeft het akelige bericht al ten gehore gebracht, maar vanuit de presentatrice zelf klonk er niks dan radiostilte. Nu brengt de blondine eindelijk een statement naar buiten: "Een zeldzame bloedziekte."

'Maakt geen bloedcellen aan'

Middels een bericht op Instagram laat Wendy weten wat de huidige situatie is. "Lieve allemaal, Waarschijnlijk hebben jullie het nieuws al elders vernomen, maar ik wilde het ook graag persoonlijk met jullie delen. Helaas hebben wij, vlak voor kerst, te horen gekregen dat onze dappere dochter Lizzy een zeldzame bloedziekte heeft,'' schrijft ze bij een foto van haar en haar dochtertje. "Op dit moment maakt haar lichaam zelf geen nieuwe bloedcellen aan, waardoor ze extra kwetsbaar is en weinig mensen mag ontmoeten. De schok van dit nieuws was groot, maar Lizzy wordt uitstekend begeleid door haar artsen. We hebben er alle vertrouwen in dat ze hier goed uit zal komen. Op dit moment staat alles in het teken van haar herstel, en daarom heb ik besloten mijn televisie- en acteerwerk tijdelijk on hold te zetten."

Hartverwarmende berichten

Ze vervolgt: "Gelukkig draait het platform onverminderd door. Een fantastische redactie zorgt ervoor dat jullie geïnformeerd en geïnspireerd blijven over een gezond en gelukkig leven en echte verhalen kunnen blijven verwachten, waaronder nu ook het mijne. Lizzy’s welzijn staat nu centraal, en ik ben ervan overtuigd dat jullie begrip zullen hebben voor deze beslissing." De vele steunende reacties hebben Wendy in ieder geval goed gedaan. "Dank jullie wel voor alle hartverwarmende berichten. Ze worden enorm gewaardeerd en zorgen ervoor dat Lizzy en ons gezin zich gedragen voelen door jullie liefde en steun. Ik blijf jullie op de hoogte houden."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties