Gordon

Gordon Heuckeroth is een voormalig marktkoopman uit Amsterdam met een bloemrijke zangcarrière en talloze schandalen achter zijn naam. Tegenwoordig resideert hij In Dubai en op Instagram. Hij werd geboren op 6 juli 1968 in Amsterdam. Hij begon zijn carrière als kok voordat hij beroemd werd als jurylid in verschillende TV-shows zoals "Idols" en "Holland's Got Talent".

Gordon vermogen

Naast zijn televisiewerkzaamheden heeft Gordon Heuckeroth ook een succesvolle onderneming opgebouwd. In 2014 opende hij zijn eigen koffiezaak genaamd "Blushing". Dit groeide al snel uit tot een keten van meerdere vestigingen door heel Nederland. Daarnaast heeft hij ook zijn eigen kledinglijn en was hij mede-eigenaar van een restaurant.

Relaties

Het privéleven van Gordon Heuckeroth is regelmatig onderwerp van gesprek in de media. Hij heeft openlijk over zijn persoonlijke strijd met overgewicht gesproken en heeft zelfs meegedaan aan het programma "Gordon Gaat Afvallen". Daarnaast kwam hij in het nieuws door zijn relatie met Kevin B., die later bleek veroordeeld te zijn voor drugsdelicten.