Donny Roelvink heeft teelbalkanker

Nieuws
Donny Roelvink heeft teelbalkanker
Nieuws

Donny Roelvink heeft teelbalkanker

Donny Roelvink heeft teelbalkanker

Heftig nieuws vanuit huize Roelvink. Donny heeft gisteren bekendgemaakt dat er teelbalkanker bij hem is geconstateerd. De TV-personality is direct onder het mes gegaan.

Op 15 december stond de dag helemaal in het teken van positiviteit zoals Donny zelf zegt. "Gingen de kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces", schrijft hij op Instagram.

Maar daarna kreeg Roelvink verschrikkelijk nieuws te horen. "En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt... Binnen 24 uur een plan van aanpak maken en nu lig ik hier. Na het horen van een positieve CT scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan."

Donny deelt direct een update over de operatie. "De operatie is goed verlopen! Het enige wat we nu nog moeten afwachten is de test van de tumor of er eventueel na-behandelingen zullen komen, maar ook hier sta ik met een positieve gedachten in."

Hij sluit af met krachtige woorden It’s about how hard you can get hit, and keep moving forward.

Bekijk de beelden met het heftige nieuws hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties