Geert Wilders treurt om verlies: 'Ze was pas 11'

Nieuws
Geert Wilders treurt om verlies: 'Ze was pas 11'
Nieuws

Geert Wilders treurt om verlies: 'Ze was pas 11'

Geert Wilders treurt om verlies: 'Ze was pas 11'

Geert Wilders deelde afgelopen maandag een persoonlijk en droevig bericht op zijn sociale media.

Zijn geliefde kat Pluisje, is plotseling overleden. De politicus, die zijn trouwe aanhangers regelmatig updates geeft over Pluisje, maakte dit nieuws bekend via Instagram.

Wilders plaatste een foto van Pluisje met een ontroerende boodschap erbij: "Vandaag is onze lieve Pluisje onverwachts overleden. Ze was pas elf jaar en we zullen haar enorm missen. Rust zacht lieve schat."

Dit bericht bracht een golf van medeleven teweeg onder zijn volgers. Velen spraken hun medeleven uit, zoals een volger die schreef: "Ah nee, wat verdrietig. Veel sterkte voor jullie allemaal," en een ander die toevoegde: "Ah jee, dat is ontzettend verdrietig Geert... Sterkte."

Dit verlies komt kort nadat Wilders ook zijn moeder heeft verloren.

Eerder dit jaar deelde hij op X het nieuws dat zijn moeder was overleden. In zijn bericht schreef hij: "Dit weekend is mijn lieve moeder overleden. Ik mis haar nu al heel erg, maar vind troost in de wetenschap dat ze niet meer lijdt. Ik dank iedereen die mij een condoleancebericht heeft gestuurd."

Wilders deelde ook zijn emoties rond de begrafenis van zijn moeder: "Vandaag is de begrafenis van mijn moeder. De liefste moeder van de wereld. Ik mis haar enorm."

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties