André Hazes misdraagt zich in restaurant

Show & Tel
André Hazes misdraagt zich in restaurant
Show & Tel

André Hazes misdraagt zich in restaurant

André Hazes misdraagt zich in restaurant

Terwijl moeder en dochter bakkeleien over de erfenis van André Hazes senior, bemoeit junior zich vooral met zijn eigen muziek. Hij verzamelde een nieuw schrijversteam om zich heen en leeft deze dagen teruggetrokken in de polder om aan een nieuw albumt te werken.

Via een Instagram-story kwam er vorige week per ongeluk al nieuwe muziek naar buiten, waarin André gevoelig over de liefde zong. Om te voorkomen dat er opnieuw iets uitlekt heeft de zanger besloten om het geluid van zijn social media-posts uit te zetten. Wel krijgen we nog steeds te zien wat hij tussen de opnames door allemaal uitvreet daar in Zeewolde.

'Jullie worden opgehaald'

Op een video is te zien hoe de heren genieten van een Aziatische maaltijd in een lokaal restaurant, maar bij het klinken van een fluitsignaal gaan ze ineens bij elkaar in een rondje staan en roepen ze 'hupsa', terwijl de overige gasten om zich heen kijken of het wel goed gaat met ze. "Hey, die mensen denken echt dat jullie worden opgehaald zo, hoor," klinkt het uit de hoek van de filmer. En daar heeft 'ie waarschijnlijk geen ongelijk in.

Bekijk de beelden hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties