Anouk keihard gedropt: complete band stapt op en voorprogramma gecanceld

Show & Tel
Anouk keihard gedropt: complete band stapt op en voorprogramma gecanceld
Show & Tel

Anouk keihard gedropt: complete band stapt op en voorprogramma gecanceld

Anouk keihard gedropt: complete band stapt op en voorprogramma gecanceld

"Alexa, play 'All by myself' van Céline Dion." Ja, Anouk heeft het er weliswaar zelf naar gemaakt, maar dat ze eind deze maand in het Ziggo Dome staat met slechts een kudde tjirpende krekels, is ook wat sneu. Haar band zou namelijk zijn opgestapt en zelfs haar voorprogramma heeft gecanceld. En dit alles vanwege een achterlijke opmerking op het internet.

Commotie rondom Anouk

Niemand graaft zo behendig en vlot haar eigen graf als Anouk. Nadat rapper Ronnie Flex in een disstrack (die was bedoeld voor platenmaatschappij Top Notch) haar naam noemde, is de zangeres doorgedraaid. Ze haalde naar hem uit door hem het N-woord te noemen, wat uiteraard een hoop commotie veroorzaakte.

Eerst een onnodige sneer naar transgender personen en nu een racistische scheldpartij... het ziet er niet goed uit voor de carrière van Anouk. Inmiddels gaat zelfs het gerucht dat haar complete band is opgestapt en dat ze dringend op zoek is naar nieuwe muzikanten. Maar welke getalenteerde artiest wil zijn of haar naam nog verbinden aan een controversiële ruzieschopper?

Voorprogramma cancelt

Rapper Sor, de artiest die oorspronkelijk in het voorprogramma stond van Anouk, heeft besloten zich terug te trekken. Oorspronkelijk was hij van plan om op 31 mei en 1 juni met haar in het Ziggo Dome te staan. Sor is enorm geschrokken van haar transgenderhaat en haar racistische uithaal. “Twee keer achter elkaar groepen kwetsen zonder repercussies. Daar kan ik niet achter staan.” De rapper laat op Instagram weten zijn optredens te hebben afgezegd “for obvious reasons."

Band opgestapt

En daar blijft het niet bij. Ene Aafke Romeijn, een zelfbenoemd muzikante, plaatst wat opvallende berichten over Anouk op haar Threads-kanaal. Ze beweert dat ze de ‘ergste juice’ ooit over Anouk heeft gehoord van haar collega’s uit de muziekwereld. Zo zou Anouk wanhopig op zoek zijn naar muzikanten voor haar shows in het Ziggo Dome en het North Sea Jazz Festival. Waarom? Haar complete band heeft haar laten vallen als een baksteen... Auwch.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties