Badr Hari wil Rico Verhoeven terugpakken

Show & Tel
Badr Hari wil Rico Verhoeven terugpakken
Show & Tel

Badr Hari wil Rico Verhoeven terugpakken

Badr Hari wil Rico Verhoeven terugpakken

Aankomende zaterdag neemt Rico Verhoeven het in Arnhem op tegen Tariq Osario, de sloopkogel uit Amersfoort die zal proberen om The King of Kickboxing eindelijk van zijn troon te stoten. Een aantal van Rico's voormalige rivalen helpen hem daarbij.

Oude bekenden van Rico

In gesprek met Videoland laat Cookie', zoals de bijnaam van Tariq luid, weten dat hij ter voorbereiding van het zwaargewichtgevecht hulp krijgt van niemand minder dan Badr Hari en Jamal Ben Saddik, twee vechters die het meermaals tegen Verhoeven opnamen, maar in alle gevallen de klus niet konden klaren. Het is nu dus aan Rosario om het af te maken.

Hype

Op de vraag met wie hij traint antwoord Rosario: "Mijn trainer Big Mike natuurlijk, voor hem is het al de zoveelste poging. Hij zit al jaren in deze wereld, hij houdt me sowieso met beide benen op de grond. En mijn trainingspartners Badr Hari en Jamal Ben Saddik. Die hypen het en die zeggen ook waar je op moet letten: focus je hier op."

Cookie vervolgt: "Dus eigenlijk vanuit iedereen in de gym die het geprobeerd heeft, of in de fase zat van hem (Rico, red.) bijna verslaan, die houden me in het hier en nu. Dus dat is wel fijn."

Bekijk het interview hieronder:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties