B&B-Bram doet eindelijk onthulling: met déze deelneemster gaat hij verder

Show & Tel
B&B-Bram doet eindelijk onthulling: met déze deelneemster gaat hij verder
Show & Tel

B&B-Bram doet eindelijk onthulling: met déze deelneemster gaat hij verder

B&B-Bram doet eindelijk onthulling: met déze deelneemster gaat hij verder

Bram uit B&B Vol Liefde heeft ons wekenlang in spanning gehouden. Tijdens de reünie maakte hij bekend niet door te gaan met Carolien. We dachten heel even dat Bram zich voorgoed terug zou trekken tussen zijn roedel rammen op de Zweedse vlakte. Maar nee, de zelfvoorzienende strontschepper liet ons weten alsnog de liefde te hebben gevonden. In menselijke vorm. Vandaag laat hij weten bij wie.

Het is geworden...

Esra, de meid die eigenlijk voor B&B-deelnemer Joy kwam, plaatst vandaag een video op Instagram. Daarbij schrijft ze: "Het hoge woord is eruit! Er werd in de afgelopen weken een hele hoop gespeculeerd in media land.. nu kan ik toch wel echt zeggen dat wij verliefd zijn op elkaar. Heel veel liefs en stay tuned." ⠀⠀

Hoe het is gebeurd

Maar het blijft niet bij een instagrampost. Bram plaatst zelfs een complete Youtube-vlog. "Ik ga uitleggen hoe we elkaar ontmoet hebben, wat we voor elkaar voelen, hoe we nu in het leven staan en wat we gaan doen,'' steekt hij zijn verhaal af. Vervolgens filmt hij hoe hij facetimed met Esra.

Bij Esra sloeg de vonk al over tijdens de reünie. Daar heeft ze een paar keer tersluiks zitten lonken naar de mekkerende mesthunk. Ze dacht: 'met hem wil ik zometeen nog wel even kletsen'. Maar Bram had geen oog voor de meiden. Die besloot na de reünie op het terras te duiken met een vriend.

'De hele nacht gepraat'

Esra beraamde hetzelfde plan. Ze trof Bram alsnog in de stad. "Gingen we blijkbaar naast jou zitten, totáál niet gezien,'' zegt ze daarover. Daar hebben ze de rest van de dag en de complete nacht zitten praten. "Ik zou het wel leuk vinden als je een keer langskomt,'' heeft Bram die nacht gezegd. De week erna is Esra op het vliegtuig gestapt. Bram was erg onder de indruk. "Je kon heel goed meekomen met de schapen,'' blikt hij met warme gevoelens terug op die dagen.

Enkel een heenticket

Het is vers, maar toch lopen ze hard van stapel. Binnen nu en een maand wil Esra weer overvliegen naar de Zweedse grasvlakte van Bram. "Je hebt alleen maar een heenticket,'' giechelt Bram. Dat belooft wat!

Bekijk de volledige vlog hier:

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties