Bibi Breijman schrijft nummer over slappe lul Waylon

Show & Tel
Bibi Breijman schrijft nummer over slappe lul Waylon
Show & Tel

Bibi Breijman schrijft nummer over slappe lul Waylon

Bibi Breijman schrijft nummer over slappe lul Waylon

Sinds Bibi haar 'muzikale baby' heeft uitgeperst kan ze naar eigen zeggen weer ademhalen. Afgelopen vrijdag bracht ze namelijk haar nummer Toverdrank naar buiten. In gesprek met Shownieuws vertelt ze over de inspiratie achter deze klaagzang en is ze openhartig over haar enorme liefde voor slappe lullen.

Bibi bedacht de eerste zin van het nummer terwijl ze onder de douche stond met haar pasgeboren baby. Ze was nog maar net bevallen toen het op straat kwam te liggen dat haar vent zijn slaapkamerkunstjes oefende bij een ander. Voor Breijman een enorme motivatie om eens lekker dat ultieme verraad van zich af te schrijven.

Meningen van de buitenwereld

Breijman ging door een 'moeilijke struggle' voor de ogen van heel Nederland. Aan Shownieuws vertelt de zangeres dat ze zich dood schaamde. Toch brachten de meningen van de buitenwereld haar juist dichter bij haarzelf en haar eigen moreel. Iedereen mocht haar lekker veroordelen voor het feit dat ze alsnog voor haar gezin wilde strijden, het kon haar niks meer schelen. Dit uitte zich in haar nieuwe balade Toverdrank.

De eerste zin van haar nummer is daarom: 'Maak me maar zwart en donker, maar ik blijf hier staan in het licht.' Ongeacht alle opinies van buitenstaanders, koos Bibi alsnog partij voor haar overspelige bink.

Gek op slappe lullen

Hoe stond Bibi eigenlijk erin toen het nieuws net naar buiten kwam? "Je haat iemand heel erg, maar haat en liefde liggen heel dicht bij elkaar,'' zegt de zangeres daarover. Ze vertelt dat ze Waylon aan het begin sowieso een enorme slappe lul vond. "Maar ik hou van slappe lullen. Ik weet waarvoor ik heb gekozen. Ik hou hiervan."

Wat Waylon van deze ode aan zijn impotentie vindt? Volgens Bibi is hij enorm trots: "Je hebt gewoon een smartlap gemaakt, man!" Fijn dat zijn disfunctionele fluit in ieder geval nog iets heeft opgeleverd.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties