BN'er gewond na skilift-ongeluk, knie aan gort

Show & Tel
BN'er gewond na skilift-ongeluk, knie aan gort

BN'er gewond na skilift-ongeluk, knie aan gort

BN'er gewond na skilift-ongeluk, knie aan gort

Een abrupt einde voor de skivakantie voor Nicolette van Dam en Bas Smit. De twee Instagram-favorieten moeten noodgedwongen huiswaarts keren na een ongeluk bij het verlaten van de skilift.

Verplicht rusten

Van Dam zegt dat ze bij het verlaten van de lift verstrengeld raakte in een andere ski - ze geeft haar kinderen nog net niet de schuld - en scheurde daarbij een kruisband. Ook een meniscus ligt in puin: "Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen id ski’s vd kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen. Nu verplicht rust… wat ik heel moeilijk vind," aldus Nicolette op Instagram.

Bas Smit toont waardering

Haar partner maakt van de gelegenheid gebruik om er ook een Instagram-post aan te wijden: "Domme pech bij het uit de lift gaan terwijl het skiën zo onwijs lekker ging. Super zuur, maar onder de indruk van de positieve vibe van Nic want maken het gewoon helemaal gezellig. En merk nu ineens hoeveel Nic wel niet doet in t gezin."

Sterkte

We wensen Bas sterkte met het overnemen van huishoudelijke taken.

 

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties