Boer zoekt Vrouw-boeren hebben ineens knallende ruzie

Show & Tel
Boer zoekt Vrouw-boeren hebben ineens knallende ruzie
Show & Tel

Boer zoekt Vrouw-boeren hebben ineens knallende ruzie

Boer zoekt Vrouw-boeren hebben ineens knallende ruzie

Geert en Geert-jan kunnen er wat van: het is hommeles tussen de voormalig Boer zoekt vrouw kandidaten. Het paar sloot een innige vriendschap nadat ze allebei het programma zonder succes in de liefde verlieten in 2019.

De 2 G's

Geert Jan van Meerveld en Geert Mooren hebben niet alleen een gemeenschappelijke naam: de boeren blijken ook een passie te hebben voor televisie-maken. Zo zijn ze een online programma op Youtube gestart genaamd De 2 G's waarbij ze langsgaan bij oud Boer zoekt vrouw deelnemers. Hier valt te zien dat de twee boeren het reuze gezellig hebben samen. Maar hier bleef het niet bij: de twee maakten zelfs een muziekvideo samen getiteld In de Nederlandse klei.

Triest nieuws 

Na de zoete tonen van deze top-knaller te hebben gehoord is het natuurlijk triest nieuws dat de vriendschap van deze twee boeren momenteel in de kreukels ligt. In een interview aan de Story vertelt Geert Jan: 'Ja, ik heb geen contact meer met Geert. Ik was er op een gegeven moment klaar mee. De interactie die hij en ik hadden, elkaar onderling een beetje afzeiken, dat was prima. Maar daar hoeft mijn vriendin niet bij betrokken te worden. Ik vond het niet fair dat hij haar ging afkraken. Je hoeft het niet over alles eens te zijn, maar wees gewoon eerlijk. Met een opmerking over mijn vriendin heeft hij me pijn gedaan.'

De vriendin van Geert Jan

Waar deze kwetsende opmerking precies over ging, wordt niet onthuld in het interview. Wel is bekend wie de vriendin van Geert Jan is: hij stuurde haar namelijk een brief nadat hij op televisie zag hoe ze werd weggestuurd door een andere kandidaat van Boer zoekt Vrouw. 'Ik zag haar op tv en toen ze niet door boer Hans werd gekozen voor de logeerweek, heb ik haar meteen een berichtje gestuurd', waarna blijkbaar de vonken al snel oversloegen. De twee zoenden er vorig jaar nog lustig op los in een interview met RTL. Als Geert Jan nou toch eens over zijn hart strijkt en Geert vergeeft, kunnen we mogelijk in de toekomst nog meer harde platen verwachten van de twee.

 

Net binnen

LAAD MEER ARTIKELEN

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties